Jefferies jatkaa ”Buy” Zomatossa, näkee 32 %:n nousun keskellä spekulaatioita rakettisopimuksesta – Market News

Zomato Share price today

Jefferies piti yllä Zomato-ostopyyntöä tavoitehinnalla 165 rupiaa. Raportin mukaan Shiprocketin kanssa tehdyn mahdollisen sopimuksen ympärillä on spekulaatioita, vaikka Jefferies suhtautuu skeptisesti tällaisen sopimuksen todennäköisyyteen. Yhtiön kerrotaan kiistäneen käynnissä olevat neuvottelut.

Zomato omistaa 5 % Shiprocketista vuonna 2021 tehdyn sijoituksen jälkeen, ja Jefferies pitää kaupan mahdollisuutta tässä vaiheessa pienenä. Raportin mukaan johdon kädet ovat tällä hetkellä täynnä Quick Commerce -aloitteita, mikä lisää skeptisyyttä mahdollisen Shiprocket-kaupan suhteen.

Zomato on edelleen ylösajovaiheessa, joten Jefferies korostaa, että on tärkeää löytää oikea tasapaino kestävän kasvun ja voittomarginaalien säilyttämisen välillä, erityisesti erittäin kilpaillulla elintarviketoimitussektorilla. Raportissa tuodaan esiin haasteita, joita Zomato kohtaa tämän herkän tasapainon saavuttamisessa.

Shiprocket, B2B-logistiikkateknologian startup, on erikoistunut toimitus- ja toimituspalveluiden toimittamiseen suoraan kuluttajalle (D2C) -brändeille ja monikanavaisille myyjille, jotka toimivat eri kategorioissa, mukaan lukien vaatteet, elektroniikka, kauneus ja henkilökohtaiset hygieniatuotteet sekä päivittäistavarat.

Alusta tarjoaa kattavan palveluvalikoiman, joka kattaa löydön, tilausten hallinnan, varasto- ja toimitusratkaisut, toimituspalvelut, tilausten seurannan ja tehokkaan palautusten käsittelyn.

Ennen Zomaton virallista selvitystä Jefferiesin raportti osoitti, että Shiprocket-kaupan toteutumisen todennäköisyys on pieni. Erityisesti Zomato omistaa tällä hetkellä 5 prosentin osuuden Shiprocketista, asema hankittiin sijoituksella vuonna 2021.

Raportin mukaan jos hankinta etenee, Zomaton osakkeet saattavat kokea heikkousjakson. Tämä johtuu havaitusta suoran merkityksen puutteesta huolimatta mahdollisista taustalla olevista yhteyksistä hankinnan ja Zomaton olemassa olevien pikakaupan ja hyperpure-hankkeiden välillä.

Samankaltaiset artikkelit