JSW Paints julkaisee uuden Pixa-kampanjan Alia Bhattin ja Ayushmann Khurannan kanssa

The campaign has been conceptualised by TBWA/India

JSW Paints, joka kuuluu JSW-konserniin, on käynnistänyt uuden kampanjan ilmoittaakseen Alia Bhattin esittämän ikonisen hahmonsa Sawalian paluuseen antaakseen intialaisille kuluttajille oikeat tiedot maalivalintoja tehdessään. Elokuva opettaa asiakkaille heidän tuotteensa, PIXA:n, joka tarjoaa maksimaalisen kattavuuden, eduista. Lisäksi uusi kampanja on käynnistetty keskeisillä tv-kanavilla, digitaalisilla ja muilla alustoilla.

JSW Paintsin toimitusjohtaja AS Sundaresan sanoi kampanjan käynnistämisestä: ”Läpinäkyvyys, kuluttajien valistus ja innovaatiot ovat johdonmukaisesti ohjanneet brändikampanjoitamme JSW Paintsissa. Tässä uusimmassa hankkeessa Alia Bhattin ilmentymä henkisellä Sawalialla on keskeinen rooli rohkaisemassa kuluttajia esittämään oikeita kysymyksiä, löytämään oikeat vastaukset ja saamaan mahdollisimman paljon hyötyä tietoisista valinnoistaan.

Tuoteehdotus esitellään innovatiivisilla elementeillä, jotka tulevat livenä TBWA/Intian käsitteellisessä elokuvallisessa tarinassa, jossa ovat mukana brändilähettiläät Alia Bhatt ja Ayushmann Khuranna.

”Koska luokkaan osallistuminen on vähäistä, kuluttajat ovat edelleen jumissa maalillaan vuosikymmeniä vanhoilla odotuksilla, kun taas JSW Paintsin uusin ominaisuus on nostanut kattavuutta huomattavasti”, TBWA/Intian toimitusjohtaja Govind Pandey lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit