Go Digitin listautumisanti merkitään 9,6 kertaa viimeisenä päivänä; Tässä on kaikki muut tiedot – Market News

Go Digit General Insurance

Virat Kohlin ja Anushka Sharman tukema Go Digit IPO merkittiin viimeisenä päivänä yhteensä 9,6 kertaa. Vähittäismyyntiosuus oli varattu 4,27 kertaa ja QIB-osuus 12,56 kertaa.

Go Digit avasi listautumisannin tarjouskilpailua varten 15. toukokuuta hintaan 258–272 rupiaa osakkeelta. Yhtiö tarjosi 96,2 miljoonaa osaketta uuden annin ja myyntitarjouksen yhdistelmällä.

Yhtiön osakejaon odotetaan valmistuvan 21. toukokuuta mennessä.

Harmailla markkinoilla yhtiön osakkeet nousivat yli 3 %. Se on epävirallinen markkina, jossa osakkeilla käydään kauppaa laittomasti ennen listautumista.

Yhtiön osakkeiden odotetaan listautuvan 23:lla molemmilla pörssillä – NSE:llä ja BSE:llä.

Morgan Stanley India Company, ICICI Securities, Axis Capital, HDFC Bank, IIFL Securities ja Nuvama Wealth Management ovat arvovaltaisia ​​pääjohtajia. Link Intime India on valittu ongelman rekisteröijäksi.

Go Digit Yleisvakuutus on vakuutustoiminta, joka tarjoaa liikennevakuutuksia, matkavakuutuksia, omaisuusvakuutuksia ja monia muita vakuutustuotteita, joita asiakkaat voivat räätälöidä tarpeidensa mukaan. Tähän mennessä yhtiö on lanseerannut yhteensä 74 aktiivista tuotetta kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Samankaltaiset artikkelit