Sulkemiskello: Intian indeksit sulkeutuvat vihreänä: Niftyllä on 19 440, Sensexillä yli 64 970; Bank Nifty heitti 79 pistettä – Market News

The domestic market traded range bound with a positive bias. And further confidence may be derived from the global market cues post the FED chair speech

Osakeindeksit päättivät keskiviikon kaupankäyntisession positiiviselle alueelle. Nousua johtivat keskisuurten ja pienten yhtiöiden osakkeet. NSE Nifty 50 lisäsi 36,80 pistettä eli 0,03 % ja asettui 19 443,50:een, kun taas BSE Sensex nousi 33,21 pistettä 64 975,61:een, kun taas setelipääoma laski 79,25 pisteellä eli 0,18 % 65 46:een.

”Kotimaan markkinoiden vaihteluväli on sidottu positiiviseen harhaan. Ja lisää luottamusta voidaan saada globaalien markkinoiden vihjeistä FED-puheenjohtajan puheen jälkeen. sanoi Vinod Nair, tutkimusjohtaja, Geojit Financial Services.

Nair sanoi myös ”Öljyn hinnan lasku jatkui, mikä antaa hengähdystauon kotimaan taloudelle ja ohjaa alaspäin inflaatiota ja finanssipolitiikkaa”, sanoi Vinod Nair, Geojitin rahoituspalveluiden tutkimusjohtaja.

Kiinteistö-, Pharma- ja Healthcare-osakkeet nousivat muista toimialaindekseistä ja lisäsivät kumpikin yli 1 %, kun taas pankki-, rahoitus- ja IT-osakkeet kohtasivat korjauksia. BPCL, Adani Ports, Asian Paints, Cipla ja Titan Company olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia olivat ICICI Bank, Infosys, NTPC, Tech Mahindra, Tata Consumer Products.

Samankaltaiset artikkelit