YashoBhoomi: Intian suuri harppaus konferenssimatkailualalla ja kiinteistöbuumissa

Yashobhoomi: India's quantum leap in the conference tourism industry and real estate boom

Pääministeri Narendra Modi avasi äskettäin uraauurtavan liikkeen Yashobhoomin, Intian suurimman kongressikeskuksen, joka sijaitsee Dwarkassa, Delhissä. Tämän kunnianhimoisen hankkeen on määrä määritellä uudelleen Intian asema maailmanlaajuisella konferenssimatkailualalla, ja tavoitteena on hyödyntää arviolta 25 000 000 rupiaa. Kiinteistöasiantuntijana tutkin Yashobhoomin vaikutuksen Dwarka Expressway -kiinteistömarkkinoihin.

Yashobhoomin julkistaminen on linjassa pääministeri Modin strategisen vision kanssa lisätä Intian läsnäoloa maailmanlaajuisilla konferenssimatkailumarkkinoilla, tällä hetkellä vaatimattomalla prosentilla. Yashobhoomi ja Bharat Mandapam tarkoittavat Intian sitoutumista isännöimään kansainvälisiä konferensseja, kokouksia ja näyttelyitä, mikä osoittaa rohkean askeleen kohti maailmanlaajuista näkyvyyttä.

YK:n Maailman matkailujärjestön määrittelemä konferenssimatkailu käsittää vähintään 10 osallistujan kokoontumiset vähintään neljäksi tunniksi sovitussa paikassa, joka sijaitsee yli 50 mailin päässä kotoa. Tämä segmentti, jota usein kutsutaan MICE-matkailuksi (kokoukset, kannustimet, konferenssit ja näyttelyt), on viime aikoina alkanut käyttää termiä ”kokousteollisuus” sen laajan soveltamisalan kattamiseksi.

Yashobhoomista on tulossa yksi maailman suurimmista MICE-tiloista, sillä sen valtava projektiala on yli 8,9 miljoonaa neliömetriä ja rakennettu pinta-ala on yli 1,8 miljoonaa neliömetriä. Laitoksen huippumodernit resurssit asettavat Intian tapahtumien, kokousten ja näyttelyiden maailmanlaajuiseksi keskukseksi, mikä edistää merkittävästi maan matkailua ja talouselämää.

Paljastuksen aikana pääministeri Modi esitti lämpimän kutsun sidosryhmille ympäri maailmaa hyödyntää Yashobhoomin tiloja. Intialaisen kulttuurin fuusio nykyaikaisiin mukavuuksiin Bharat Mandapamissa ja Yashobhoomissa toimii vahvana symbolina Intian kertomuksesta globaalille yhteisölle.

Äskettäin G20-johtajien huippukokousta isännöineen Bharat Mandapamin menestyksen pohjalta pääministeri Modi ilmaisi luottamuksensa siihen, että Yashobhoomi ylittäisi odotukset. Hän korosti laitoksen mahdollisuuksia esitellä ”tulevaisuuden Intiaa” maailmanlaajuisesti ja korosti Intian sitoutumista vieraanvaraisuuteen, erinomaisuuteen ja loistoon.

Yashobhoomin lanseeraus on käynnistänyt lähialueiden toimistotilojen ja asuinkiinteistöjen kysynnän. Yashobhoomin kanssa liiketoimintaan liittyvät organisaatiot etsivät aktiivisesti läheisiä toimistotiloja, mikä luo kysyntää kaupalliselle kehitykselle. Lisäksi Dwarka Expresswayn ja kaupallisten alojen hankkeiden laajuuden odotetaan kasvavan merkittävästi, mikä houkuttelee Fortune 500 -yrityksiä toimimaan kansainvälisen lentokentän lähialueilla.

Yashobhoomin avajaisissa Intia nostaa itsensä johtavaan asemaan konferenssimatkailualalla, jonka arvo on 25 000 000 miljoonaa. Kiinteistöala, erityisesti Dwarka Expresswayn varrella, hyötyy toimisto- ja asuintilojen kasvavasta kysynnästä. Kiinteistöasiantuntijana odotan, että Dwarka Expresswayn avaaminen ennen tulevia Lok Sabhan vaaleja vahvistaa tätä myönteistä kehitystä entisestään. Pysy kuulolla saadaksesi lisää päivityksiä siitä, kuinka Yashobhoomi muokkaa Intian kasvua ja menestystä konferenssimatkailun areenalla.

Samankaltaiset artikkelit