Migsun Group kehittää Rs 426 kr:n sekakäyttöprojektia Lucknowissa

Migsun Group to develop Rs 426-cr mixed-use project in Lucknow

Medantalta maata ostanut Migsun Group – yksi Pohjois-Intian johtavista kiinteistökehittäjistä – suunnittelee nyt Migsun Lucknow Centralin käynnistämistä Lucknowissa. Yhtiö aikoo investoida 426 miljoonaa ruplaa tähän sekakäyttöön, jossa on liiketiloja ja yksiö.

Yrityksen mukaan sen on määrä nousta Lucknowin ikoniseksi vähittäismyyntiprojektiksi, joka tunnetaan muotoiluarvoistaan ​​ja tuotemerkkiyhdistelmästään. Hanke on saanut myös RERA-hyväksynnän.

Migsun Lucknow Central sijaitsee strategisella paikalla Shaheed Pathilla Lucknowissa ja lupaa korkean tuoton. Se jakautuu noin 20 239 neliömetrin alueelle. Tontti on kokonaan yhtiön omistuksessa. Jokaisen yksikön hinta on noin 49 000 rupiaa, ja se on suunnattu sekä loppukäyttäjille että sijoittajille. Se tarjoaa High Street Retail -myymälän, Food Courtin ja Business Suitesin. Ensimmäisessä vaiheessa lanseerattiin noin 500 yksikköä.

Migsun Lucknow Central rahoitetaan yhtiön omista lähteistä sekä asiakkaiden ennakkomaksuista, ja se toteutetaan useissa vaiheissa 36 kuukauden aikajanalla. Ensimmäinen vaihe luovutetaan ostajille vuonna 2027.

”Olemme iloisia voidessamme käynnistää Migsun Centralin. Tämä on toinen kaupallinen projektimme Lucknowissa. Ensimmäinen projektimme, Migsun Janpath, on ollut erittäin onnistunut ja noussut kaupungin maamerkiksi. Lisäksi myyntimme on tähän asti ollut huikeaa ja hinnat ovat lähes kaksinkertaistuneet. Toivomme voivamme toistaa tämän suorituskyvyn uudelleen Migsun Centralin kanssa”, sanoi Yash Miglani, Migsun Groupin toimitusjohtaja.

Saatuaan päätökseen yli 40 projektia, Migsun-konserni on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä toimijana NCR:n kiinteistöalalla.

Samankaltaiset artikkelit