Zomato esittelee äitiysvakuutuksen naisten synnytyskumppaneille

Zomato, Zomato Gold, food delivery, restaurant partners, delivery partners, customers, disposable incomes, demand, festive season, CEO, AI, machine learning

Ruoan tilaus- ja toimitusalusta Zomato julkisti keskiviikkona kattavan äitiysvakuutussuunnitelman naispuolisille toimituskumppaneilleen.

Vakuutussuunnitelma kattaa raskauteen liittyvät kulut, jotka koostuvat synnytyksestä ja mahdollisista äitiyskomplikaatioista.

Äitiysvakuutuksen tarjoaa ACKO. Se ulottuu naispuolisiin toimituskumppaneihin, jotka ovat suorittaneet 1 000 synnytystä Zomato-alustalla ja jotka ovat olleet aktiivisia viimeisten 60 päivän jälkeen äitiysvakuutussuunnitelman ilmoittamispäivästä.

Kattava kattavuus sisältää normaalit ja keisarileikkaukset jopa kahdelle lapselle sekä synnytyskomplikaatiot, kuten keskenmenon ja abortin.

Tämä vakuutus tarjoaa jopa 25 000 rupiaa normaalista synnytyksestä, 40 000 rupiaa keisarinleikkauksesta ja jopa 40 000 rupiaa äitiyskomplikaatioiden, kuten keskenmenon ja abortin, varalta.

Rakesh Ranjan, Zomato Food Deliveryn toimitusjohtaja, sanoi: ”Organisaatiokehyksessämme monimuotoisuus ja osallisuus ovat ohjaavia periaatteita. Sitoutumisemme ulottuu pintatason ulottuvuuksia pidemmälle ja ulottuu liiketoimintamme jokaiseen nurkkaan ja sidosryhmiin, mukaan lukien toimituskumppaneihimme, joilla on keskeinen rooli päivittäisessä toiminnassamme. Pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että naispuoliset toimituskumppanit eivät ole vain osallistujia, vaan myös hyötyjiä osallistavassa politiikassamme ja aloitteissamme.

Samankaltaiset artikkelit