Kiinteistöt Noidassa saavat merkittävän sysäyksen ”japanilaisten” ja ”korealaisten” kaupunkien kehityksen myötä

Real estate in Noida to get a major boost with the development of 'Japanese' and 'Korean' cities

Noida on asetettu todistamaan maailmanlaajuista muutosta ideologialla luoda pienoisversioita japanilaisista ja korealaisista kaupungeista. Yamuna Expressway Industrial Development Authority (YEIDA) on merkinnyt näiden teollisuuskaupunkien perustamiseen kaksi sektoria ostamalla satoja hehtaareita maata.

Näiden kahden kaupungin kehittäminen vaatisi noin 2 500 miljoonan rupian investoinnin, joka tarjoaa erilaisia ​​tiloja, kuten asuntoja, kouluja ja sairaaloita. Nämä kaupungit sijaitsevat vain 10 kilometrin päässä Jewarin kansainväliseltä lentokentältä, ja ne ovat valmiita parantamaan alueen yhteyksiä.

Pawan Sharma, toimitusjohtaja, Trisol Red, kommentoi samaa: ”Noidan ja Suur-Noidan huippuluokan infrastruktuuri, tasainen virtalähde, internetyhteys ja modernit mukavuudet ovat tehneet alueesta ulkomaisten yritysten suosiman valinnan. . Tämä tarjoaa sijoittajille tuottoisen mahdollisuuden, mutta lupaa myös suoria etuja asukkaille alueen odotettavissa olevan kehityksen kiihtymisen vuoksi.

”Japanilaisten ja korealaisten kaupunkien läheisyys Jewarin kansainväliselle lentokentälle parantaa hankkeen yhteyksiä. Lisäksi ”japanilaisten” ja ”korealaisten” kaupunkien kehittymisen myötä alueelle ilmaantuu nopeasti uusia asuinhankkeita työvoiman vastaanottamiseksi, mikä kiihdyttää yleistä kehitystä entisestään. Tämän seurauksena sekä sijoittajat että asuinkiinteistösektori hyötyvät merkittävästi tästä suotuisasta skenaariosta”, sanoi Sanjay Sharma, SKA Groupin johtaja.

Jewarin kansainvälisen lentokentän vihkiminen lisää työpaikkojen luomista, matkailua, vientiä ja kauppaa ja antaa merkittävän sysäyksen kiinteistömarkkinoille.

”Tämän puolestaan ​​odotetaan edistävän molempien kaupunkien kasvua ja auttavan varmasti lisää kiinteistökehityksiä kaikilla toimialoilla, mukaan lukien kaupalliset, hotelli-, vähittäis- ja asuntoprojektit. Sekä kotimaisten että kansainvälisten ryhmittymien virran kasvaessa myös vähittäiskaupan vyöhykkeiden ja toimistotilojen kysyntä todennäköisesti kasvaa. Näin ollen tulevaisuus tarjoaa lupaavia mahdollisuuksia sekä liike- että asuinkiinteistöalan yrittäjille näissä muuttuvissa olosuhteissa”, sanoi Sanchit Bhutani, Group 108:n toimitusjohtaja.

Kaksi kaupunkia rakennetaan Jewarin kansainvälisen lentokentän läheisyyteen, sillä tämän strategisen sijainnin tavoitteena on parantaa sekä Japanin että Korean liikemiesten yhteyksiä.

”Sektoreilla 4-A ja 5-A lähellä Jewarin lentoasemaa sijaitsevat kaupungit sisältävät myös nimettyjä kaupallisia vyöhykkeitä, jotka on räätälöity kulloisillekin yhteisöille, mikä edistää kattavaa paikallista kehitystä. Japanin vaikutuksen ja nousevien korealaisten kaupunkimallien houkuttelevuuden lähellä Jewarin lentoasemaa odotetaan stimuloivan tulevia kiinteistöinvestointeja”, huomauttaa Salil Kumar, CRC Groupin myynti- ja markkinointijohtaja.

Japanin linjoille kehitettävä kaupunki on tarkoitus rakentaa Noidan sektorille 5A, joka kattaa 395 hehtaaria, kun taas ”korealainen” kaupunki vie samanlaisen 395 hehtaarin alueen sektorilla 4A.

Viranomaisen toimitusjohtajan Arun Veer Singhin mukaan elektroniikkakeskuksessa tulee olemaan sirujen, puolijohteiden, tekoälylaitteiden ja kameroiden valmistusyksiköitä. Päätös näiden kaupunkien perustamisesta tehtiin tapaamisessa japanilaisten ja korealaisten sijoittajien kanssa ennen UP Global Investors Summit -kokousta viime vuonna. Lisäksi Noidaan rakennetaan asuntoja japanilaisille ja korealaisille työntekijöille sekä tärkeitä mukavuuksia, kuten kouluja ja sairaaloita.

Samankaltaiset artikkelit