Pallian posti työntekijöille: Retkeilijän ominaisuudet ohjaavat minua – Toimialauutisia

Srinivas Pallia

Wipron äskettäin nimitetty toimitusjohtaja Srinivas Pallia on maanantaina ensimmäisessä työntekijöille lähettämässään sähköpostissa puhunut kolmesta ominaisuudesta: sitkeys, sitkeys ja sopeutumiskyky, jotka hän poimi intohimoisena retkeilijänä ja jotka ohjaisivat häntä johtajana.

Analyytikot pitävät viestintää yrityksenä motivoida työntekijöitä.

Pallia, joka korvasi Thierry Delaporten toimitusjohtajana viikonloppuna, on rinnastanut retkeilijän ominaisuudet tehokkaan johtajan ominaisuuksiin. Hän sanoi, että ominaisuudet, kuten päättäväisyys, sopeutumiskyky, kärsivällisyys ja uteliaisuus, ovat välttämättömiä menestykselle.

Palia vakuutti työntekijöille, että nämä ominaisuudet toimivat ohjaavina periaatteina hänen toimitusjohtajan roolissaan. ”Nämä ominaisuudet ohjaavat minua uudella matkallani toimitusjohtajana”, hän sanoi.

”Olen omistautunut luomaan kulttuuria, joka arvostaa matkamme jokaista askelta – voittoja, takaiskuja ja kaikkea siltä väliltä”, Wipro-veteraani lisäsi.

Ryhmätyön merkitystä korostaen Pallia korosti myös yhteistyön merkitystä. ”Tiimissä täydennämme toisiamme, jaamme kuorman ja varmistamme, että pääsemme huippukokoukseen yhdessä”, hän sanoi.

Hän kiitti myös Delaportea hänen ”poikkeuksellisesta johtajuudestaan ​​ja ohjauksestaan”, ja hänen luomansa perusta on korvaamaton yrityksen edetessä.

Samankaltaiset artikkelit