Elon Musk pahoittelee, ettei hän tavannut kauppaministeri Piyush Goyalia Teslan tehdasvierailun aikana – Express Mobility News

Piyush Goyal - tesla Model X

Intian kauppa- ja kauppaministeri Piyush Goyal, joka on parhaillaan neljän päivän kiertueella Yhdysvalloissa, vieraili Teslan Kalifornian tuotantolaitoksessa.

Ministeri julkaisi twiitin vuorovaikutuksestaan ​​intialaisten insinöörien ja rahoitusalan ammattilaisten kanssa, jotka työskentelevät johtavissa tehtävissä ja osallistuivat Teslan matkaan liikkuvuuden muuttamiseen.

Hän mainitsi lisäksi olevansa ylpeä nähdessään Intian autokomponenttien toimittajien kasvavan merkityksen Teslan toimitusketjussa; ”Se on matkalla kaksinkertaistamaan komponenttien tuontia Intiasta. Kaipasin Elon Muskin magneettista läsnäoloa ja toivon hänelle pikaista paranemista.

Maailman rikkain mies Elon Musk vastasi twiittiin ja pyysi ministeriltä anteeksi, ettei hän voinut tavata häntä henkilökohtaisesti.

”Oli kunnia saada vierailla Teslassa! Pahoitteluni, etten voi matkustaa Kaliforniaan tänään, mutta odotan tapaamistani myöhemmin, Musk twiittasi. Hänen terveydentilansa tarkka luonne ei ole vielä tiedossa.

Neuvottelut Teslan liittymisestä näyttävät vahvistuvan päivä päivältä, ja molemmat osapuolet vihjailevat mahdolliseen läpimurtoon. Viimeaikaiset raportit ovat jopa ehdottaneet, että Intian hallitus voisi mahdollisesti tarjota Teslalle viiden vuoden verohelpotuksen aloittaakseen liiketoimintansa maassa. Tämä voi johtaa siihen, että Tesla tuo alkuvaiheessa Completely Built Units (CBU) -yksiköitä ja keskittyy vähitellen sähköajoneuvojensa valmistukseen maassa.

Samankaltaiset artikkelit