Astu eleganssiin: Mukesh Ambanin Jio World Gardenin vuokrahinnan paljastaminen päiväksi – Lifestyle News

Mukesh Ambani, Jio World Garden, Mukesh Ambani Jio, Mukesh Ambani Jio Garden, who is Mukesh Ambani, Mukesh Ambani net worth, Mukesh Ambani, Mukesh Ambani lifestyle, Jio World Garden rent

Tutustu Mukesh Ambanin Jio World Gardenin vuokraamiseen päiväksi, kun vuosi 2023 lähenee loppuaan ja aloittaa hääsesonkihuipun Intiassa joulukuusta helmikuuhun. Tämä Intian ääririkkaiden keskuudessa tunnettu paikka isännöi Mukesh Ambanin pojan Akash Ambanin ja Shloka Mehtan ylellisiä vuoden 2019 häitä.

Jio World Garden sijaitsee Jio World Centerissä BKC:ssä Mumbaissa, ja se on Länsi-Mumbain suurin ulkoilmanurmipaikka ja yksi kaupungin suurimmista monitoimiareenoista. Kuten GQ raportoi, päivän viettäminen Mukesh Ambanin vehreässä kiinteistössä vaatii 15 lakhin rupian investoinnin.

Tässä 37 252 neliömetrin kokoisessa ja 13 105 neliömetrin nurmialueella sijaitsevassa ensiluokkaisessa kiinteistössä on kapasiteettia 9 000 vieraalle ja pysäköintitilat 2 000 autolle. Häiden lisäksi Jio World Garden toimii Mumbain johtavana tapahtumapaikkana erilaisille tapahtumille, kuten musiikkikonserteille, yritystapaamisille, tuotelanseerauksille, taide- ja kulttuuritapahtumille, alan palkinnoille ja messuille.

Paikka on todistanut korkean profiilin kulttuuritapahtumia, kuten Ed Sheeranin loppuunmyyty Mumbai-konsertti vuonna 2017, kohokohta Grammy-palkitun muusikon Divide Tourin Aasian-osuudella. Muina kuin tapahtumapäivinä vierailijat voivat tutustua Jio World Gardeniin nimellismaksulla 10 Rs ja eläkeläisille alennettuun hintaan 5 Rs.

Samankaltaiset artikkelit