Rishabh Instruments IPO merkitsi 31,65 kertaa viimeisenä tarjouspäivänä

IPO latest news, IPO news India, Market news, Rishabh Instruments IPO, Rishabh Instruments IPO latest news, stock market news

Globaalin energiatehokkuusratkaisuyrityksen Rishabh Instrumentsin listautumisanti (IPO) merkittiin 31,65 kertaa institutionaalisten ostajien suuren kysynnän vuoksi perjantaina viimeisenä tarjouspäivänä.

Listautumisanti sai tarjouksia 24 65 71 162 osakkeesta NSE:n tietojen mukaan 77 90 202 osakkeesta.

Hyväksytyt institutionaaliset ostajat (QIBs) saivat huimat 72,54-kertaiset merkinnät, kun taas ei-instituutiosijoittajien kiintiö merkittiin 31,29 kertaa ja yksityissijoittajat (RII) 8,44 kertaa.

Listautumisanti sisältää uuden osakeannin, jonka yhteenlaskettu arvo on enintään 75 miljoonaa rupiaa, ja sen promoottoriryhmän osakkeenomistajien ja olemassa olevan sijoittajan tekemän tarjouksen (OFS), joka sisältää enintään 94,3 lakh oman pääoman ehtoista osaketta.

Yhtiö on vahvistanut listautumisannin hintarajaksi 418-441 rupiaa osakkeelta.

Tiistaina yhtiö kertoi keränneensä ankkurisijoittajilta 147,23 miljoonaa rupiaa.

Liikkeeseenlaskun tuotto, 59,50 miljoonaa rupiaa, käytetään Nashikin tuotantolaitoksen laajentamisen rahoittamiseen ja yleisiin yritystarkoituksiin.

Yhtiön omat osakkeet listataan BSE:ssä ja NSE:ssä.

DAM Capital Advisors, Mirae Asset Capital Markets (Intia) ja Motilal Oswal Investment Advisors Ltd ovat kirjanpidossa johtavia johtajia.

Nashikissa toimiva yritys on keskittynyt sähköautomaatioon, mittaukseen ja mittaukseen, tarkkuussuunniteltuihin tuotteisiin, joilla on erilaisia ​​sovelluksia eri aloilla, mukaan lukien sähkö- ja autoteollisuus.

Samankaltaiset artikkelit