PSB Alliance nimittää Veefin Solutionsin toimitusketjun rahoitusalustan rakentamiseen

psb alliance

Maan 12 julkisen sektorin pankin perustama yksityinen yritys PSB Alliance ilmoitti perjantaina, että se on nimittänyt Veefin Solutionsin rakentamaan toimitusketjun rahoituksen verkkoalustan, yritys sanoi lehdistötilaisuudessa täällä perjantaina. Alustan odotetaan käynnistyvän kuluvan tilikauden loppuun mennessä.

Verkkoalustan avulla pienet ja keskisuuret yritykset (pk-yritykset) voivat saada rahoitusta alkuvaiheessa julkisen sektorin pankkien kautta, ja myöhemmin alustalle tulevat myös yksityiset pankit ja pankkien ulkopuoliset rahoitusyhtiöt rahoittamaan pk-yrityksiä.

Joitakin tämän alustan kautta tarjottavia tuotteita ovat myyntilaskujen alennukset, ostolaskujen alennukset, factoring, käänteinen factoring, dynaaminen diskonttaus, jakelijoiden rahoitus, varastorahoitus ja syvän tason myyjärahoitus. Lisäksi alustan kautta tarjotaan kaikki MSME-lainatuotteiden muunnelmat, mukaan lukien muun muassa määräaikainen laina, tilinylitys, omaisuuslaina.

Digitaalinen alusta standardoi kaiken vuorovaikutuksen pk-yritysten kanssa, arvioi luottopyyntöjä uuden aikakauden datan ja analytiikan avulla ja yhdistää lainanantajien ydinpankkijärjestelmät yritysten ja pk-yritysten hankintatoimijoiden, kuten fintech-yritysten, B2B-markkinapaikkojen, pk-yritysten tilipalveluntarjoajien, verkkolaskutoimittajien, kanssa. muut.

Sen avulla lainanantajat voivat myös alentaa lainojen hankintakustannuksia ja poistaa pääomasijoittamisen ja resurssien tarpeen perustaa omia teknologiapinojaan ja olla yhteydessä satoihin osapuoliin.

”Tämä projekti kokoaa kaikki PSB:t yhteen yhtenäiseksi voimaksi, joka saa voimansa niiden yhdistetyllä tasevoimalla ja resursseilla, alentaakseen asiakkaiden hankintakustannuksia ja laajentaakseen heidän mahdollisuuttaan saada luottoa”, sanoi Rajinder Mirakhur, PSB:n toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja. Liittouma.

Samankaltaiset artikkelit