QIA, Grosvenor johtaa 150 miljoonan dollarin IndoSpace-rahoitusta

QIA, Grosvenor

Qatar Investment Authority ja Grosvenor’s Diversified Property Investments ovat johtaneet 150 miljoonan dollarin (1 230 miljoonan rupia) investointeja logistiikkasijoittaja ja -kehittäjä IndoSpacen toiselle rahastonkeräyskierrokselle IndoSpace Logistics Parks IV:ään (ILP IV) varten.

Alkuperäisen 243 miljoonan dollarin sulkemisen jälkeen tämä toinen rahoituskierros kasvattaa rahaston koon 393 miljoonaan dollariin, IndoSpace sanoi tiistaina.

ILP IV lisää 25-30 miljoonaa neliöjalkaa IndoSpace-portfolioon. ILP IV keskittyy maan suurimmille logistiikkamarkkinoille, kuten Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Delhi, Hyderabad, Kolkata, Mumbai ja Pune.

ILP IV:n perustaminen on jatkoa kolmelle ensimmäiselle kehitysrahastolle, joilla on yhteensä 58 miljoonaa neliöjalkaa modernia logistiikkakiinteistöä Intiassa, joka on valmis ja kehitteillä.

”QIA:n ja Grosvenorin osallistuminen tähän kierrokseen kuvastaa houkuttelevaa mahdollisuutta kehittää moderneja A-luokan teollisuus- ja logistiikkapuistoja maailman nopeimmin kasvavassa taloudessa. Tällä kierroksella kerätyt varat edistävät edelleen IndoSpacen tehtävää kehittää huippuluokan teollisuus- ja logistiikkapuistoja Intian 8 suurimmalla markkina-alueella, se sanoi.

Tämän vuoden tammikuussa Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB) sijoitti yli 205 miljoonaa dollaria eli yli 1 674 miljoonaa rupiaa ankkurisijoittajana uuteen IndoSpacen kiinteistörahastoon.

Se oli ensimmäinen sulkeminen IndoSpace Logistics Parks IV:lle, joka on yhtiön neljäs kehitysväline, jonka tavoitteena oli 600 miljoonan dollarin eli 4 900 rupian pääomasitoumukset.

Samankaltaiset artikkelit