Pocket FM antaa tekoälyn johtajan roolin Pannagadatta K. Shivaswamylle

Pocket FM is an audio series platform

Pocket FM, äänisarjaalusta, on nimittänyt Pannagadatta K Shivaswamyn tekoälyn (AI) johtajaksi. Tässä roolissa Shivaswamy tulee johtamaan yrityksen tekoälyaloitteita, jotka kehittävät sisällön personoinnin tulevaisuutta ja parantavat käyttökokemuksia. Lisäksi hän vastaa puheavustajien integroinnin, sisältöanalytiikan ja Pocket FM:n Generative AI -valmiuksien edistämisestä.

”Shivaswamyn kokemus tekoälystä ja audioviihdeteollisuuden ymmärtäminen voi auttaa innovoimaan ja parantamaan alustaamme”, sanoi Prateek Dixit, Pocket FM:n perustaja ja teknologiajohtaja. Shivaswamyn uskotaan työskentelevän suunnittelu- ja sisältötiimien kanssa kehittääkseen ja ottaakseen käyttöön edistyneitä tekoälymalleja, jotka voivat parantaa käyttäjien tapaa löytää äänisisältöä ja olla sen kanssa tekemisissä.

”Pocket FM:ään liittyminen voi tarjota mahdollisuuden osallistua audioviihdeteollisuuden kasvuun ja kehitykseen”, Shivaswamy totesi.

Ammatillisen huippuosaamisensa lisäksi hän toimii myös ohjelmakomiteoissa ja arvioi konferenssien ja lehtien artikkeleita, mukaan lukien FAccT, KDD, NeurIPS, ECMLPKDD, ICML, AAAI, JMLR ja MLJ.

Shivaswamy on Ph.D. Tietojenkäsittelytieteessä Columbia Universitystä ja maisterin tutkinnon järjestelmätieteestä ja automaatiosta Intian tiedeinstituutista Bangaloresta sekä tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan kandidaatin tutkinnon SJCE:stä, Mysoren yliopistosta.

Samankaltaiset artikkelit