Birla Opus antaa luovia tehtäviä DDB Mudralle – Brand Wagon News

The brand is committed to expanding pan-India distribution points and manufacturing units

Birla Opus, House of Aditya Birla Group, on antanut luovat tehtävänsä DDB Mudralle neljälle sarjan tuotemerkille usean viraston pitchin jälkeen. Toimeksianto sisältää strategian ja viestinnän laatimisen Birla Opukselle, joka tarjoaa laajan valikoiman yrityksille ja kuluttajille tarkoitettuja rakennusmaaleja.

”Näemme toimistokumppaneitamme tiimimme jatkeena, jolla on samanlainen intohimo ja usko brändiin. Pyrimme tekemään kuluttajien elämästä hieman värikkäämpää ja kauniimpaa joka päivä, ja olemme iloisia, että DDB Mudra on yhteistyökumppanimme tällä matkalla”, Birla Opuksen markkinointipäällikkö Inderpreet Singh sanoi.

Kumppanuuden myötä DDB Mudra hallinnoi neljää Birla Opuksen tuotemerkkiä: Style (taloudelliset maalit), AllWood (puupinnat), AllDry (vedeneristys) ja Prime (instituutio).

”Olemme iloisia saadessamme olla osa Birla Opuksen matkaa. Tämä on suuri hetki maalikategoriassa Intiassa. Vuorovaikutuksessamme Birla Opuksen tiimin, mukaan lukien T&K-tiimin, kanssa tunsimme heti heidän intohimonsa ja kunnianhimonsa häiritä ja muuttaa maalikategorian kulkua. DDB:n DNA:ssa on aina ollut kyse haastajabrändien voittamisesta, ja aiomme toteuttaa Birla Opuksen meille antaman luovan mandaatin”, DDB Mudra Groupin kasvu- ja strategiajohtaja Saad Khan sanoi.

Brändi on sitoutunut laajentamaan koko Intian jakelupisteitä ja tuotantoyksiköitä. Aditya Birla Groupin lippulaivayhtiönä Grasim rakentaa vuosien varrella perustetun perustan varaan ja hyödyntää brändiin liittyvää voimaa ja luottamusta.

Samankaltaiset artikkelit