Paytm saa kauppiaiden tuen; takaa palvelun jatkuvuuden ilman keskeytyksiä – Pankki- ja rahoitusuutiset

paytm, paytm crisis

Fintech-yritys One97 Communications, joka omistaa Paytm-brändin, on saanut tukea kauppiailta, ja se vakuutti heille palvelujen jatkuvuuden ilman häiriöitä, yhtiö kertoi blogissaan sunnuntaina. Blogiviesti tuli keskellä Paytm Payments Bankin äskettäistä kriisiä. Limited (PPBL), Paytmin osakkuusyhtiö, jota RBI on kieltänyt ottamasta vastaan ​​talletuksia tai lisäyksiä asiakastileille, lompakoihin, FASTageihin ja muihin instrumentteihin helmikuun 29. päivän jälkeen. , mukaan lukien säästöpankkitilit, käyttötilit, prepaid-instrumentit, FASTagit ja kansalliset yhteiset liikkuvuuskortit, sallitaan ilman rajoituksia käytettävissä olevaan saldoon asti.

”Vakuutamme käyttäjillemme ja kauppiaskumppaneillemme, että Paytm-sovellus ja -palvelut toimivat edelleen täydellä kapasiteetilla. Tapauksissa, joissa osakkuuspankkimme Paytm Payments Bank toimii taustapankkina, voimme siirtää nämä palvelut saumattomasti muille kumppanipankeille. Tämä varmistaa, että kauppiaskumppanimme eivät kohtaa häiriöitä, ei tarvitse käydä uudelleen olemassa olevissa asetuksissa eikä ylimääräisiä vaivaa”, blogi sanoi.

Paytm sanoi, että sen kauppakumppanit voivat jatkossakin hyötyä ratkaisuista, kuten Paytm QR-koodeista, Soundboxista ja korttiautomaateista, aivan kuten ennenkin. ”Alan johtavat toimijat vähittäiskaupan, viihteen ja muualla, kuten Arvind Limited, Smaaash, BIBA ja monet muut” todistavat kumppanuutemme vahvuudesta, koska he ovat kokeneet omakohtaisesti saumattomien maksuratkaisujemme edut”, blogi sanoi.

Se lisäsi, että johtavat yritykset ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä pitkäaikaiseen yhteistyöhönsä Paytmin kanssa.” Olemme työskennelleet Paytmin kanssa kaksi vuotta, ja ne ovat aina olleet innovatiivisten tuotteidensa ja palveluidensa tasolla. Suosittelen lämpimästi kaikkia jatkamaan Paytm-palveluiden käyttöä entiseen tapaan”, blogi lainasi Hotspot Retail Private Limitedin operatiivinen johtaja Satya N Satyendra. Blogissa jaettiin testamentteja Advaith Hyundailta, Smaashilta, BIBA Fashionilta ja Arvind Limitediltä, ​​joka pyörittää mm. Calvin Klein, Tommy Hilfiger jne. Paytmin tarjoaman palvelun ympärillä.

Tämä kannatus korostaa merkittävää panostamme Intian fintech-vallankumouksen edistämiseen.” Yritysjohtajien vahva tuki korostaa keskeistä rooliamme Intian digitaalisen maksusektorin uudistamisessa ja vahvistaa meidät luotettavana kumppanina yrityksille valtakunnallisesti. Tämän tuen innoittamana sitoutuneet tiimimme jatkavat väsymätöntä työtä tarjoten vertaansa vailla olevaa palvelua ja tukea kumppaneillemme ja asiakkaillemme, blogi kertoo.

Samankaltaiset artikkelit