Tavoitteena 12 prosentin luoton kasvu verotuksen loppuun mennessä: Indian Bankin toimitusjohtaja – Banking & Finance News

Indian Bank, top news, latest news, business news, top business news,

Chennaissa sijaitseva julkisen sektorin lainanantaja Indian Bank aikoo lopettaa 24. vuoden luotonannon kasvulla 10–12 prosenttia ja on oikealla tiellä saavuttaakseen nykyisen verotuksen 8 000 miljoonan rupiaa, toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja SL Jain sanoi. Torstai.

Jain sanoi valituille mediahenkilöille, että viimeisten yhdeksän kuukauden aikana pankki on pystynyt pitämään vauhtia käynnissä sekä talletusten että ennakkojen rintamalla. ”Viimeisen yhdeksän kuukauden aikana talletuksemme ovat kasvaneet 10 % tavoitteestamme 8-10 %. Samoin ennakoiden kasvu oli 13 %, kun tavoitteemme oli 10-12 %. Pankki on paremmassa asemassa ja haluaisi päättää julkisen talouden 10-12 prosentin luoton kasvulla”, hän sanoi.

Jain sanoi, että toipuminen FY24 tähän mennessä oli enemmän kuin lipsahdukset. Pankki oli asettanut alkuperäisen tavoitteen saada takaisin 8 000 miljoonaa ruplaa. ”Joka vuosineljänneksen aikana saimme takaisin noin 2 000 miljoonaa rupiaa. Tähän mennessä pankki on saanut takaisin yli 6 700 miljoonaa rupiaa ja toivoo saavuttavansa 8 000 miljoonan takaisinperintätavoitteensa”, hän lisäsi.

Hän sanoi, että pankin tavoitteena oli pitää järjestämättömät bruttovarat alle 5 % ja nettomäärä alle 1 %, ja julkisen sektorin lainanantaja on jo saavuttanut sen. Jatkossa pankki keskittyy kolmeen osa-alueeseen – digitalisaatioon, henkilöstöresursseihin ja liiketoiminnan kasvuun.

Jain sanoi, että digitaalisten tapahtumien arvo nousi toisen vuosineljänneksen 23 000 miljoonasta rupiasta 52 000 miljardiin kolmannella neljänneksellä, ja pankki aikoi saavuttaa 70 000 miljoonan rupiaan neljännellä vuosineljänneksellä. Pankille aiheutuu 220 miljoonan rupiaa kuluja kolmen vuoden aikana kyberturvallisuusinfrastruktuurinsa päivittämisestä.

Pankin ehdotettu kokonaan omistama tytäryhtiö keskittyy suurelta osin back-office-käsittelyyn, perintään, myyntiin ja markkinointiin, hän sanoi. ”Saimme hyväksynnän RBI:lta viime viikolla. Siitä tulee kokonaan omistama tytäryhtiö. Sijoitamme pääomana 10 miljoonaa rupiaa ja rekrytoimme parhaillaan ihmisiä huipputasolla, kuten toimitusjohtaja ja teknologiajohtaja”, hän lisäsi. Kysyttäessä julkaisun aikataulusta, hän sanoi: ”Ehkä ensi tilivuonna se on toiminnassa.”

Samankaltaiset artikkelit