Osakemarkkinat ja rahamarkkinat kiinni 22. tammikuuta, kaikki julkiset liikkeeseenlaskut ja listaukset lykätty päivällä – Markkinauutiset

Markets shut

Osakemarkkinat ja rahamarkkinat ovat kiinni tänään, eli 22. tammikuuta, johtuen lomasta monissa rahoituslaitoksissa eri puolilla Maharashtraa Ram Mandir ”Pran Pratishthan” -juhlan kunniaksi. Lomailmoituksen jälkeen kaikki julkiset julkaisut, jotka oli määrä avautua tai listata 22. tammikuuta, on siirretty päivällä.

Medi Assist Healthcare Services, jonka listalle on tarkoitus tulla tänään, on nyt siirretty listalle 23. tammikuuta. Liikkeeseenlasku päättyi 17. tammikuuta ja lopulliseksi emissiohinnaksi vahvistettiin 418 rupiaa osakkeelta. Tarjousta on merkitty 16,25 kertaa.

Nova Agritech IPO, jonka on määrä alkaa 22. tammikuuta ja jatkuu tammikuun 24. päivään, avataan nyt 23. tammikuuta. Listautuminen lykätään päivällä tammikuun 31. päivään. Samoin Epack Durable IPO sulkeutuu 24. tammikuuta. 23. tammikuuta. Listautumisaika on nyt 30. tammikuuta tammikuun 29. päivän sijaan.

Pörsseillä oli erityinen kaupankäyntiistunto lauantai-20. tammikuuta, jolloin markkinat päätyivät laskuun Niftyn sulkeuduttua alle 21 600:n.

Samankaltaiset artikkelit