Forbes Global Properties tunkeutuu Intian kiinteistömarkkinoille

Forbes Global Properties forays into India's real estate market

Yhdysvaltalainen Forbes Global Properties ilmoitti keskiviikkona pääsevänsä Intian kiinteistömarkkinoille käynnistämällä India Forbes Global Propertiesin, ja väittää asettavansa Intian ylellisen asumisen maailmanlaajuisen vertailukohdan. Alkuvaiheessa yhtiö suunnittelee rakentavansa kaksi hanketta – yhden Mumbaihin ja toisen Delhiin – ja tarjoaa muun muassa välitys- ja rahoituspalveluita.

”Seuraavien kahden vuoden aikana tavoittelemme 50 000 – 1 000 000 rupiaa eri toimialoilla”, sanoi yhtiön tiedottaja.

Alusta yhdistää saumattomasti varakkaat yksityishenkilöt, sijoittajat ja kiinteistöjen harrastajat joihinkin maan halutuimmista ja erottuvimmista kiinteistöistä.

Sen tavoitteena on esitellä hienoimpia kiinteistöjä eliittisimmistä paikoista, ja muutto on myös merkki Forbes Global Propertiesin strategisesta laajentumisesta yhdelle maailman dynaamisimmista ja kasvavista markkinoista, mikä lupaa vaativille sijoittajille ennennäkemättömän pääsyn kuratoituun valikoimaan erittäin ylellisiä koteja ja kiinteistöjä. ja premium-kehityksiä.

Yrityksen mukaan vaativat asiakkaat voivat odottaa monipuolista valikoimaa poikkeuksellisia kiinteistöjä Himachal Pradeshin vehreillä kukkuloilla sijaitsevista ylellisistä kattohuoneistoista Arabianmerelle Mumbaissa. Forbes Global Properties esittelee huolellisesti kuratoidun kokoelman koteja, jotka ovat esimerkkejä ylellisyydestä ja heijastelevat Intian ainutlaatuista kulttuurista ja arkkitehtonista monimuotoisuutta. Heidän ensimmäinen tarjouksensa on New Delhissä, jossa on 7 hehtaarin tontti, jossa on huippuluokan vähittäiskauppakatu, klubi ja ylellinen hotelli.

India Forbes Global Properties on tehnyt yhteistyötä Orange Smart Cityn yhteisyrityksen kanssa Navi Mumbaissa 1 200 hehtaarin maa-alueen kehittämiseksi. Hankkeeseen rakennetaan jopa 10 000 000 neliöjalkaa rakennus, jonka arvo on 1 000 000 000 000 000 rupiaa. Tämä tulee olemaan ensimmäisten hankkeiden joukossa.

Sen lisäksi, että Forbes Global Properties Intiassa siirtyy luksus- ja superluksussegmenttiin, se joko saa osuuden tai ostaa välitysyrityksiä. India Forbes Global Propertiesilla on myös eri toimialat – kiinteistöjen kehittäminen ja hallinta, neuvonta, rahoituspalvelut, kiinteistöjen hallinta, majoituspalvelut, tapahtuma- ja tunnustuspalvelut.

Forbes Global Propertiesin toimitusjohtaja Michael W. Jalbert ilmoitti julkaisusta: ”On ehdoton kunnia toivottaa Intia Forbes Global Properties tervetulleeksi kansainväliseen verkostoomme. Laajentumisemme Intiaan on erityisen merkityksellistä. Maan kasvavat markkinat tarjoavat rajattomat mahdollisuudet vaativille ostajille ja sijoittajille, jotka etsivät erittäin ylellisiä koteja, himoittuja kiinteistöjä ja premium-alueita.

Matt Beall, Forbes Global Propertiesin hallituksen puheenjohtaja, sanoi: ”Forbes Global Propertiesilla on kunnia tehdä tutkimusmatka Intian luksuskiinteistömarkkinoille. Uusimman jäsenemme, India Forbes Global Propertiesin kautta odotamme innolla, että voimme esitellä maailmalle kuratoidun kokoelman koteja, jotka ovat esimerkkejä ylellisyydestä ja heijastavat maan ainutlaatuista kulttuurista ja arkkitehtonista monimuotoisuutta.

AK Sharma, Intian Forbes Global Propertiesin puheenjohtaja, sanoi: ”Minulle on suuri ilo ilmoittaa, että Forbes käynnistää Forbes Global Propertiesin Intiassa. Puheenjohtajana uskon vakaasti, että tämä liitto hahmottaa ylellisyyttä Intian kiinteistöissä. Kansakuntamme crème-de-la-crème ansaitsee löytää tilan, joka täydentää heidän tyyliään ja asemaansa, ja Forbesin avulla olemme täällä toteuttamassa sen heidän puolestaan.

Samankaltaiset artikkelit