Mirae Asset Financial Services tarjoaa nyt lainoja veroa säästäviä ELSS-varoja vastaan ​​ilman lukitusta

loan against mutual funds

Laina sijoitusrahastoja vastaan: Laajentaen sijoitusrahasto-osuuksien mahdollisuuksia vakuudeksi yksityissijoittajille, Mirae Asset Financial Services, ei-pankkirahoitusyhtiö, on lisännyt kelpoisia veronsäästöjärjestelmiä, jotka eivät sisällä lukitusjaksoa kaikilta sen omaisuudenhoitoyhtiöiltä. luettelo hyväksytyistä sijoitusrahastojärjestelmistä, jotka tarjoavat tilinylityksiä panttamalla näitä osuuksia.

Yksityissijoittajat suosivat Tax Saver -järjestelmiä 80C pykälän mukaisten verovähennysten vuoksi, mutta niihin sisältyy kolmen vuoden lock-in. Näin ollen lainanantajalla ei ollut turvaa lunastaakseen lunastusjakson aikana, jos lainanottaja ei maksanut takaisin maksuja. Tämä toimi pelotteena hyväksymästä tällaisia ​​osuuksia lainanannon vakuudeksi. Sekä asiakkaiden että jakelukumppaneiden kysynnän perusteella NBFC on nyt mahdollistanut Tax Saver Schemes -järjestelmän lukkovapaiden lainojen panttimerkinnän.

”Tämä merkittävä muutos antaa meille mahdollisuuden laajentaa entisestään jo ennestään laajaa hyväksyttyjen sijoitusrahastojen listaamme. Tax Saver Funds (ELSS) -kategoria on enimmäkseen suosittu yksityissijoittajien keskuudessa, koska he eivät vain säästä veroja sijoittamalla näihin rahastoihin, vaan myös luovat heille varallisuutta. Kolmen vuoden rajan saavuttaneiden 35 järjestelmän joukossa vaikuttavat 23 on lähes kaksinkertaistanut sijoittajien varallisuuden viimeisen kolmen vuoden aikana”, sanoi Krishna Kanhaiya, Mirae Asset Financial Servicesin (Intia) toimitusjohtaja ja ilmaisi samalla sydämelliset kiitoksensa molemmille. RTA-sopimukset, jotka helpottavat Tax Saver Funds -rahastojen lukitsemattomien osuuksien saumatonta digitaalista panttioikeusmerkintää.

Syyskuussa 2023 ELSS AUM:n kokonaisarvo oli 1,84 000 000 rupiaa, josta vähittäissijoittajien osuus on suurin, noin 85 prosenttia 1,57 000 rupioita. Osakepääoman, kasvun ja tasapainoisten järjestelmien osalta yksityissijoittajien osuus on noin 10 000 000 rupiaa ja verosäästörahasto AUM noin 16 prosenttia AMFI:n tietojen mukaan.

”Olemme jo nähneet, kuinka nykyiset ja uudet asiakkaat ovat alkaneet hyödyntää lainoja lukkovapaa verosäästörahaston yksikköä vastaan. Kun ELSS-järjestelmät on lisätty hyväksyttyjen sijoitusrahastojen luetteloon, olemme edelleen sitoutuneet tavoitteeseemme toimittaa rahoitusratkaisuja asiakkaillemme nopeasti, tehokkaasti ja täysin läpinäkyvästi”, Kanhaiya sanoi.

Samankaltaiset artikkelit