RCapin lainanantajat vastustavat hindujalaisten pyyntöä jatkaa

RCap, RCap news, National Company Law Tribunal, NCLT, NCLT news

Reliance Capitalin (RCap) lainanantajat ovat vastustaneet laajentamista Hinduja Groupille, koska he uskovat, että se voisi edelleen viivyttää meneillään olevaa maksukyvyttömyysprosessia.

Lainanantajat ja hallinnoija, jotka vastustivat pidentämistä, haluavat, että kansallisessa yhtiöoikeustuomioistuimessa (NCLT) vireillä oleva pidennyspyyntö hylätään, asiasta tiedottaneet lakimiehet sanoivat.

Kuultuaan toukokuussa Hinduja Groupin vetoomuksen, jossa vaadittiin 27. toukokuuta määräajan pidentämistä kriisinratkaisuprosessin loppuun saattamiselle, NCLT:n Mumbain lautakunta määräsi velkojien komitean (CoC) antamaan vastauksensa 3. kesäkuuta mennessä. Tuomioistuin määräsi myös CoC ei ryhdy toimiin, mukaan lukien IndusInd International Holdingsin (IIHL) antaman 483 miljoonan rupiaa pankkitakuun lunastaminen.

NCLT määräsi myös IIHL:n, konserniyrityksen, jonka kautta Hinduja Group oli tehnyt tarjouksia RCapista, jatkamaan kaikkien viranomaisten hyväksynnän hakemista prosessin loppuunsaattamiseksi. Pidennystä koskevaa vetoomusta vastustivat KOK ja hallintovirkamies myös aiemmin.

Aiemmin IIHL, joka oli saanut ratkaisevan vakuutusviranomaisen hyväksynnän RCapin kolmen vakuutusyhtiön hankinnan saattamiseksi päätökseen, oli pyytänyt CoC:lta lisää aikaa, koska sääntelijän hyväksynnät tulivat tietyin ehdoin.

Oikeusjuttu, joka riitauttaa Torrent Groupin jättämän toisen sähköisen huutokaupan, on nyt vireillä korkeimmassa oikeudessa, ja se on saatettava päätökseen. Korkeimman oikeuden on määrä käsitellä asiaa tässä kuussa, ja yritys tarvitsee myös hyväksynnän ehdotetun omistusrakenteen muutokseen.

Samankaltaiset artikkelit