Paytm laajentaa luottojakeluliiketoimintaa keskittyäkseen korkeampiin lippulainoihin yhteistyössä suurten pankkien, NBFC:n kanssa – Pankki- ja rahoitusuutiset

paytm

Paytmin omistava One97 Communications Limited (OCL) ilmoitti keskiviikkona laajentavansa liiketoimintaansa tarjotakseen korkealaatuisia henkilö- ja kauppalainoja, jotka on suunnattu pienemmän riskin ja korkean luottokelpoisuuden omaaville asiakkaille yhteistyössä suurten pankkien ja NBFC:n kanssa.

Viimeaikaisen makrokehitys- ja sääntelyohjeistuksen pohjalta, neuvoteltuaan lainanantajakumppaneiden kanssa ja keskittyessään jatkuvasti terveen salkun kehittämiseen, yhtiö on kalibroinut uudelleen alle 50 000 rupiaa olevan salkun alullepanon, joka on näkyvästi maksettu jälkimaksulainatuote ja on nyt pienempi osa sen lainanjakeluliiketoimintaa jatkossa, yhtiö sanoi.

Lisäksi kauppalainat, jotka myönnetään MSME:lle yrityslainoina, ovat edelleen Paytmin painopisteenä. Koska nämä lainat myönnetään liiketoimintatarkoituksiin pienille kauppiaille, äskettäiset sääntelyohjeet eivät vaikuta niihin.

Paytmin tiedottaja sanoi: ”Lainajakeluliiketoiminnan kypsyessä näemme uusia laajentumismahdollisuuksia tarjotaksemme arvokkaita henkilö- ja kauppalainoja. Keskitymme jatkossakin luotonantajakumppaneidemme korkean salkun laadun luomiseen sekä tiukkaan riskien ja vaatimustenmukaisuuden noudattamiseen. Olemme nähneet suuren mittakaavan ja hyväksynnän lainanjakeluliiketoiminnallemme, joten uskomme, että tämä laajentuminen auttaa meitä kasvattamaan liiketoimintaamme edelleen.”

Samankaltaiset artikkelit