IRDAI-verkkosivusto palasi verkkoon tunnin mittaisen käyttökatkon jälkeen. Käyttäjät voivat nyt käyttää kaikkia palveluja osoitteessa irdai.gov.in – Pankki- ja rahoitusuutiset

IRDAI

Vakuutusalan sääntely- ja kehitysviranomaisen (IRDAI) virallinen verkkosivusto on jälleen verkossa, joka oli tiistaina käyttäjiensä poissa yli tunnin ajan. Sivusto katosi noin klo 12. Jos sivustoa yritettiin avata, näytölle ilmestyi katkoksen vahvistava viesti. IRDAI oli sanonut, että se pyrkii palauttamaan sivuston mahdollisimman pian. Se oli neuvonut käyttäjiä tarkistamaan sivusto uudelleen joskus.

”Palvelumme eivät ole tällä hetkellä saatavilla. Pyrimme palauttamaan kaikki palvelut mahdollisimman pian. Tarkista tilanne pian uudelleen”, luki häiriöviestissä.

Mikä on IRDAI:n freelook-jaksonpidennys?

Samaan aikaan vakuutusvalvontaviranomainen ehdotti äskettäin ”free-look”-ajan pidentämistä. Ehdotuksessa todettiin, että tavanomaisen 15 päivän sijasta vapaakatseluaikaa pidennetään nyt 30 päivään. Yksinkertaisesti sanottuna tämä säännönmuutos antaisi käyttäjille lisäaikaa vakuutusten analysointiin ennen pitkän aikavälin sitoutumista.

Asiantuntijat kutsuvat free-look-aikaa ”koeajoksi”. Jakson aikana vakuutuksenottajat voivat tarkistaa vakuutusturvatiedot tarkastelemalla ehtojen tarkempia yksityiskohtia. Miellyttävin osa freelook-jaksoa on se, että jos käyttäjä kokee, että vakuutus ei juuri palvele tarkoitustaan, hän voi peruuttaa sen ilman sakkoja.

Samankaltaiset artikkelit