Chai pe Charcha BrandWagonin kanssa – Brand Wagon -uutisia

Kashyap relishes the opportunity to take long drives

Viikonloput ovat seisokkeja. Kun viikko on täynnä töitä määräaikojen noudattamiseksi, kaikki tarvitsevat hengähdystaukoa rentoutuakseen ja toipuakseen. Suosikkiverkkosarjan katsomisesta loman suunnitteluun, viikonloput ovat perheen ja minun aikaa. Alok Kashyap, Yatiken Software Solutionsin perustaja ja toimitusjohtaja, puhuu BrandWagon Onlinelle viikonloppuistaan, suosikkilomakohtestaan ​​ja muusta.

Vapaa-ajallani nautin mahdollisuudesta tehdä pitkiä matkoja, mikä tuo minulle suunnatonta iloa. Yhdessä omistautumiseni pysymiseen kunnossa säännöllisten harjoitusten kautta, tämä yhdistelmä toimii virkistävänä pakona. Mutkaisia ​​teitä pitkin olen oppinut arvostamaan syvällistä totuutta, joka on kiteytetty lauseeseen ”Kyse ei ole vain määränpäästä, vaan itse matkasta.” Tämä mantra integroituu saumattomasti ammatilliseen eetoosiani ja muokkaa näkemystäni kasvusta ja täyttymyksestä.

Viikonloppuisin löydän tasapainon rentoutumisen ja tehtävien suorittamisen välillä. Se alkaa tyypillisesti antamalla ylimääräistä lepoa latautuaksesi. Sen jälkeen käsittelen odottavia tehtäviä, jotka ovat saattaneet viipyä viikosta, kuten tulevan viikon strategioiden laatiminen, tavoitteiden tarkistaminen ja kiireellisten sähköpostien hoitaminen. Siitä huolimatta luon aina laadukkaita hetkiä rakkaimpien kanssa vaalimaan, olipa kyse sitten yhteisistä toiminnoista tai vain yhdessä valloittavasta elokuvasta.

Tekniikkaharrastajana arvostan syvästi gadgeteja, jotka lisäävät tuottavuutta ja yksinkertaistavat päivittäisiä tehtäviä. Joitakin suosikkejani ovat iPhoneni, joka pitää minut yhteydessä liikkeellä ollessani, älykelloni kuntotavoitteiden seurantaan ja ilmoitusten hallintaan sekä peruuttavat kuulokkeet mukaansatempaaviin kuuntelukokemukseen ja keskittyneisiin työistuntoihin. Odotan myös innolla Applen Vision Pro -kuulokkeiden julkaisua ja maltan tuskin odottaa, että pääsen kokeilemaan sitä itse!

Vaikka sydämeni on lujasti kiinni yrittäjyydestä ja sen rajattomista väylistä luovuuteen ja innovaatioon, jos lähtisin eri polulle, vetoaisin elokuvanteon ja näyttelemisen kiehtovaan maailmaan. Visuaalisen median kautta tapahtuvan tarinankerronta on aina kiehtonut minua, ja mahdollisuus uppoutua elokuvan taikuuteen olisi sekä innostava että täyttävä. Hahmokehityksen, käsikirjoituksen ja elokuvatekniikoiden vivahteiden tutkiminen sytyttäisi epäilemättä luovuuteni uusilla ja jännittävillä tavoilla.

Yhden ensisijaisen lomapaikan valitseminen on minulle melko haastavaa, koska minulla on monipuolinen luettelo rakastetuista kohteista. Italian Milanon tyylikkäistä kaduista Alankomaiden Amsterdamin viehättäviin kanaviin ja USA:n Havaijin rauhallisiin rantoihin, jokaisella paikkakunnalla on erityinen paikka sydämessäni. Kanadan Vancouverin vehreät maisemat ja Ranskan Pariisin romanttinen viehätys ovat myös suosikkini listan kärjessä. Olipa kyseessä kulttuurielämyksiin nauttiminen, luonnon kauneuden tutkiminen tai kulinaaristen nautintojen nauttiminen, jokainen kohde tarjoaa ainutlaatuisen ja rikastuttavan matkakokemuksen, jota arvostan suuresti.

Vaikka aikani televisio-ohjelmiin nauttimiseen on rajallista, ”The Crown” kiehtoi minut äskettäin vakuuttavalla kuvauksellaan historiallisista tapahtumista ja monimutkaisista hahmoista. Tämä mukaansatempaava historiallinen draama tarjoaa kiehtovan kurkistuksen kuningatar Elisabet II:n hallituskauteen ja Britannian kuninkaallisen perheen monimutkaiseen dynamiikkaan, joten se on aikakauden draaman ystävien pakollinen katselu.

Kun siirryin elokuviin, opiskeluaikani altistivat minulle monenlaisia ​​genrejä, mukaan lukien toiminta, trilleri, komedia ja jännitys. Jos kuitenkin suosittelisin yhtä erottuvaa elokuvasarjaa, se olisi epäilemättä ”Fast and Furious” -sarja. Adrenaliinia pumppaavista autokilpailuistaan, stunteistaan ​​ja karismaattisista näyttelijöistä tunnetut elokuvat tarjoavat aina sydäntä sykkivää toimintaa ja jännitystä.

Päivittäin kohtaamiemme mainosten joukossa Niken Just Do It -kampanja on jäänyt mieleeni. Tämä ikoninen kampanja on ajaton esimerkki tehokkaasta markkinoinnista, joka innostaa ihmisiä ylittämään rajojaan ja toteuttamaan unelmiaan. Sen viesti motivaatiosta ja voimaannuttamisesta resonoi kaikkialla, mikä tekee siitä erottuvan mainonnan maailmassa.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit