Kyllä Pankki nimittää Manish Jainin Country Head-Wholesale Bankingiksi

Yes Bank, appointment, resignation, country head, banking sector, hiring

Yes Bank ilmoitti keskiviikkona, että se on nimittänyt Manish Jainin pankin tukkupankkitoiminnan maajohtajaksi tänään, kun Ravi Thota erosi suuryritysten maajohtajan tehtävästä. Sen mukaan Ravi Thota on jättänyt eroaan henkilökohtaisten ja muiden ammatillisten sitoumusten vuoksi. ”Pankki on vapauttanut Thotan tehtävistään 26. syyskuuta 2023 alkaen aukioloaikojen jälkeen”, pankki sanoi viranomaisilmoituksessa.

Manish Jain on vanhempi pankkialan ammattilainen, jolla on kolmen vuosikymmenen työkokemus, johon sisältyy 23 vuotta Standard Chartered Bankissa. Hän on työskennellyt eri maantieteellisillä alueilla eri puolilla Intiaa palvellessaan kaikkia asiakassegmenttejä, kuten suuria paikallisia yrityksiä, strategisia ryhmiä, keskisuuria yrityksiä, toimitusketjun rahoitusta, transaktiopankkimyyntiä, monikansallisia yrityksiä, rahoituslaitoksia ja pk-yrityksiä.

Ennen Standard Chartered Bankia hän on työskennellyt myös Ernst & Young Consulting Indian, GE Indian ja Maruti Suzukin kanssa. Manish Jainilla on kauppatieteiden maisterin tutkinto IIM Bangaloresta ja B-tekniikan tutkinto IIT Delhistä.

Maajohtajana – tukkupankkitoiminnassa Manish Jain vastaa Yes Bankin tukkupankkitoiminnan keihäänjohtajista, joihin kuuluvat suuret yritykset (mukaan lukien investointipankkitoiminta, projektirahoitusliiketoiminta ja lainasyndikaatio), nousevat paikalliset yritykset, transaktiopankkiryhmä sekä institutionaaliset ja valtion pankkitoiminta (valtion pankkitoiminta, monikansallinen yrityspankkitoiminta, IFSC-pankkitoimintayksikkö, intialaisten rahoituslaitosten pankkitoiminta sekä yritysten ja valtion neuvonta) ja liiketalouden pankkitoiminta.

Samankaltaiset artikkelit