Paytm: HDFC-pankki odotustilassa – Pankki- ja rahoitusuutiset

HDFC Bank, Paytm, One97 Communications, top news, latest news, business news,

Intian suurin yksityisen sektorin lainanantaja HDFC Bank on ”odota ja katso” -tilassa fintech-jätti Paytmin kriisien suhteen. Pankin maksu- ja korttiliiketoiminnan päällikkö Parag Rao sanoi tiistaina, että se arvioi ”jokaista tilannetta” ja aikoo ottaa yhteyttä Paytm-yhteistyöhön.

”Odotamme edelleen ja katsomme ja arvioimme jokaista tilannetta sen tullessa, ja otamme asianmukaisen puhelun riippuen siitä, mitä tapahtuu”, Rao sanoi lehdistötilaisuudessa.

Hän vastasi kyselyyn, jatkuuko pankin luottokorttiyhteistyö Paytmin kanssa. Hän selvensi, että kumppanuus on Paytm-emoyhtiön One 97 Communicationsin kanssa, ei Paytm Payments Bankin (PPB) kanssa.

Raon kommentit tulivat aikaan, jolloin Reserve Bank of India on asettanut tiukat liiketoimintarajoitukset PPB:lle, mikä käytännössä lopetti kokonaisuuden palveluvalikoiman 29. helmikuuta alkaen.

Rao sanoi, onko pankki avoin ostamaan PPB:n kauppiaita ja asiakkaita yhdellä kertaa: ”Paytm on ollut kumppanimme hyväksymis- ja aggregaattoriliiketoiminnassamme vuosien ajan. Nykyisissä olosuhteissa emme tiedä paljon siitä, mitä tapahtuu. Mutta me puhumme, odotamme ja katsomme, miten tapahtumat kehittyvät.

Rao sanoi, että vaikka HDFC Bank tekee yhteistyötä Paytmin kanssa tietyissä tuotteissa ja palveluissa, se kilpailee myös fintech-jätin kanssa kauppiaiden hyväksynnässä ja mobiilisovellusalueella. Paytmin selviytymiskykyä koskevissa negatiivisissa kommenteissa Rao sanoi, että asiakkaiden vaihtuessa he siirtävät säästöjään Paytmista.

”Kaiken ekosysteemissä tapahtuvan kanssa tapahtuu todennäköisesti asiakkaiden vaihtuvuus. Viimeisen viikon aikana olemme nähneet merkittävää vetoa PayZapp-sovelluksellemme ja Vyapparille tai kauppiassovellukselle”, hän sanoi.

Rao sanoi, että pankin uusi mobiilisovellus julkaistaan ​​kuukauden tai kahden sisällä. Tällä sovelluksella on paljon parempi käyttökokemus ja joukko uusia ominaisuuksia, jotka parantavat sovelluksen käytettävyyttä.

HDFC Bank lanseerasi tiistaina myös joukon yritysluottokortteja pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) omistajille ja yrittäjille.

Samankaltaiset artikkelit