Binancesta tulee lisensoitu kryptopörssi El Salvadorissa

Binance is a cryptocurrency exchange

Virallisen tiedotteen mukaan kryptovaluuttapörssi Binance ilmoitti, että siitä on tullut lisensoitu kryptopörssi El Salvadorissa sen jälkeen, kun keskuspankki (Banco Central de Reserva) on myöntänyt sille Bitcoin Services Provider -lisenssin (BSP). Uskotaan, että he saivat myös ei-väliaikaisen Digital Assets Services Provider -lisenssin (DASP) National Commission of Digital Assetsilta (Comisión Nacional de Activos Digitales).

Tämän odotetaan antavan Binancelle pääsyn paikallisiin lisensseihin ja käyttöoikeuksiin markkinoilla maailmanlaajuisesti. Tämän myötä yrityksen on tarkoitus saada hyväksynnät ja rekisteröinnit 18 markkina-alueella maailmanlaajuisesti, kuten Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Ruotsissa ja Dubaissa, mm.

”Lisenssin avulla Binance voi tehdä yhteistyötä sääntelyvirastojen kanssa ympäri maailmaa tukeakseen krypto- ja lohkoketjuteollisuuden globaaleja standardeja”, Binancen Latinalaisen Amerikan johtaja Min Lin selitti.

Virallisen tiedotteen mukaan El Salvadorista odotetaan tulevan ensimmäinen maa, joka hyväksyy lain, joka säätelee sekä valtion että yksityisten tahojen Bitcoinien ja muiden digitaalisten omaisuuserien liikkeeseenlaskua.

Samankaltaiset artikkelit