Olectra Greenin osake nousi 52 viikon huipulle 4000 crn sähköbussien tilauksesta – Market News

Olectra Greentech share price today

Olectra Greentech Ltd:n osakkeet nousivat 10 % ja saavuttivat torstaina NSE:n 52 viikon korkeimman 2 221,95 rupiaan. Sähköbussien valmistaja sai merkittävän tilauksen Brihanmumbai Electricity Supply and Transport Undertakingilta (BEST) 2 400 sähköbussin toimittamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta, joiden tilausarvo on huikea 4 000 miljoonaa rupiaa.

Tilaus 2 400 sähköbussin toimittamisesta toteutetaan bruttokustannussopimuksella (GCC) ja opex-mallilla 12 vuoden ajaksi, kuten Olectra Greentechin viranomaisilmoituksesta käy ilmi. Yhtiö vastaa myös näiden linja-autojen kunnossapidosta koko sopimuskauden ajan, ja toimitukset ajoittuvat seuraavien 18 kuukauden aikana.

Virallisessa lausunnossaan Olectra Greentech ilmoitti, että ”Olectra Green tech Limitedin (”Olectra/ Company”) ja Evey Trans Private Limitedin (’EVEY) konsortio on saanut palkintokirjeen (’LOA’) Brihan Mumbai Electric Supply & -yhtiöltä Kuljetusyritys (BEST / viranomainen) 2 400 sähköbussin toimittamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon bruttokustannussopimusten perusteella.”

Yhtiö selvensi, että EVEY hankkii sopimuksen mukaisesti linja-autot Olectra Greentech Limitediltä ja toimitus kestää seuraavat 18 kuukautta.

Korostaen transaktioiden läpinäkyvyyttä, Olectra Greentech ilmoitti pörsseille, että Olectra ja EVEY:n väliset kaupat katsotaan lähipiiriliiketoimiksi ja ne suoritetaan markkinaehtoisesti.

Olectra Greentechin osakkeet ovat osoittaneet positiivista tuottoa eri aikaväleillä. Viime kuussa osakkeen tuotto oli 28,49 %. Viimeisen kuuden kuukauden aikana se osoitti vahvaa vauhtia ja tuotto oli 71,42 %, mikä osoittaa vahvaa suorituskykyä.

Viime vuoden luvut korostivat edelleen osakkeen nousutrendiä ja kirjasivat vaikuttavan 50,51 %:n kasvun. Laajemmassa horisontissa osakkeet ovat osoittaneet jatkuvaa vahvuutta, kun viime vuoden tuotto oli yli 413,83 %.

Samankaltaiset artikkelit