Bank Nifty tavoittelee 42700:a nähtyään laskutrendin pidentämisen; BSE Sensex todennäköisesti näkee laskutrendin

NSE Nifty

Vaikka noin 50 % F&O-avaruuden sektoreista päättyi miinukselle viikon aikana, 41 % osakefutuureista rekisteröi lyhyen kattauksen, kun taas 21 %:lla piti kasvua, mikä kallistai harhaa sonnien hyväksi ensi viikolla. Lisäksi vaikka Nifty on laskenut jyrkästi viikon aikana, vain 15,6 % NSE500-osakkeista on laskenut alle 1. kesäkuuta 2023, jolloin Nifty näki äskettäisen alimmansa.

19 500 alue tuli Niftyn apuun useita kertoja viikon aikana, mutta 19 600-670 alue pysyi uskollisena epäilyksellemme pakottaa käännös alemmas, vaikka löimme vetoa avustusrallista edellisellä viikolla. Ostajat näyttävät väistyvän ja odottavat syvempää pudotusta, ja tukia on 19 060 ja 18 900. Nousevan trendin elpymisen näkymät perustuvat 19 400:n kykyyn houkutella edullisia ostoksia, sillä se on saavuttanut 61,8 % vuoden 3 jälkeen tapahtuneesta noususta.rd Elokuu. Alipuolen merkki voidaan sijoittaa 19 360:een.

BSE Sensexin laskutrendi todennäköisesti hidastuu tästä eteenpäin tukien ollessa 63 700. Sensex-optioiden volyymin jatkuva nousu viime viikkoina, erityisesti perjantaisin, ennustaa indeksille hyvää.

Bank Niftylle paluu Bollingerin alemmalle kaistalle saman kuun alussa tapahtuneen nousun jälkeen merkitsee laskutrendin pidentymistä, mahdollisesti 42 700:aan. Vaadimme 44 700:n takaisinvedon kaataaksemme tällaiset laskusuuntaiset tunnelmat. Samaan aikaan PSU-pankkiindeksi oli tehnyt vahvan sulkeutumisen perjantaina huolimatta syvän punaiseen päättyvistä vertailuindeksistä, mikä herätti toiveita siitä, että valtion omistamien pankkien positiivisuus Bank Nifty -indeksissä voisi estää Bank Niftyn vapaan pudotuksen.

Samaan aikaan USDINR:n pudotukset 82,65 rupiaan saivat riittävästi tukea viime viikolla, mikä lisäsi toiveita nostaa nousuyrityksiä kohti 82,90 rupiaa. Jommankumman ääripään katkeamisen odotetaan laukaisevan huomattavan liikkeen, ja 82,4 ja 83,26 rupiaa tunnistetaan kriittisiksi tasoiksi kummallakin puolella. Syy siihen, miksi olemme edelleen varovaisia ​​huolimatta siitä, että olemme lähempänä ennätyshuippua, on se, että olemme tehneet useita retkiä tälle alueelle, saavuttaen ennätyshuipun lokakuussa 2022, mutta vauhti hiipui ja teräviä korjauksia avautuu pian sen jälkeen. Siitä huolimatta kolmion muotoinen jatkokuvio sekä vauhti ovat käänteentekevän puolella. Mutta käännös takaisin alle 82,4 rupiaa voi särkeä nousevat toiveet.

Samankaltaiset artikkelit