Ajoneuvot eivät saa pysähtyä Mathura Roadilla, Bhairon Margilla maanantaina: Delhin liikennetiedote – Intia-uutiset

Bharat Mandapam, india news, programs at Bharat Mandapam, traffic advisory, delhi traffic advisory

Delhin poliisi on antanut varoituksen liittyen useisiin ohjelmiin Bharat Mandapamissa maanantaina ja sanoi, että mikään ajoneuvo ei saa pysähtyä tai pysäköidä missään Mathura Roadilla ja Bhairon Margilla, Subramania Bharti Margilla.

Ohjeen mukaan Bharat Mandapamissa järjestetään maanantaina useita tilaisuuksia klo 16-22.

Odotettavissa on suuri kokoontuminen, joka voi vaikuttaa liikenteeseen Bharat Mandapamin lähellä olevilla teillä, se sanoi.

”Sujuvan liikenteen hallinnan varmistamiseksi Pragati Maidanin läheisyydessä mikään ajoneuvo ei saa pysähtyä tai pysäköidä missään Mathura Roadilla ja Bhairon Margilla, Subramania Bharti Margilla. Yleisölle pääsy ei ole sallittua.

”Yllä mainituilta teiltä pysäköitynä löydetyt ajoneuvot on hinattava pois ja asetettava syytteeseen virheellisestä pysäköinnistä ja laillisten ohjeiden noudattamatta jättämisestä. Hinattavat ajoneuvot pysäköidään Bhairon Mandirin Bhairon Margin edessä olevaan liikennekuoppaan”, neuvolassa sanottiin.

Liikenne ohjataan Tilak Marg-Bhagwan Dasin risteyksestä, Purana Quila Road-Mathura -tien risteyksestä, Shershah Road-Mathura -tien risteyksestä, Zakir Hussain Marg-Subramania Bharti Margin risteyksestä, Pandara Road -Subramania Bharti Margin risteyksestä, Q-Point, Mies Singh Roadin liikenneympyrä, Jaswant Singh Roadin liikenneympyrä, Kasturba Gandhi Marg-Firozshah -tien risteys ja Mandi Housen liikenneympyrä.

Poliisi on pyytänyt työmatkalaisia ​​välttämään Bhairon Margia, Purana Quila Roadia, Shershah Roadia, Mathura Roadia W-pisteestä Mathura Roadille ja C-Hexagonia, India Gatea.

Työntekijöitä pyydetään yhteistyöhön välttämällä näitä teitä, jos mahdollista, ja käyttämään mahdollisimman paljon joukkoliikennettä.

Samankaltaiset artikkelit