Paikalliset jälleenmyyjät valmistautuvat Ganesh Chaturthi -festivaaliin

local retailers, ganesh chaturthi, festive month, festival

Dadarissa sijaitsevan Kohinoor Electronicsin näyttelytilan myyjillä ei ole aikaa puhua. He sanovat, että bisnes on vilkasta ennen 19. syyskuuta alkavaa 10-päiväistä Ganesh Chaturthi -festivaalia, joka päättyy 28. syyskuuta.

Pelkästään Kohinoor Electronicsin Dadar-myymälässä kävijämäärät ovat nousseet viimeisen viikon aikana noin 25-30 % edellisiin viikkoihin verrattuna, ja myynnin konversio on jopa 70-80 %, kun kuluttajat ostavat pieniä keittiökoneita suuriin. kestotavaroita, kuten televisioita, jääkaappeja ja pesukoneita, kuluttajien tarjousten, ohjelmien ja alennusten vetämänä.

Mumbain keskustan Dadar Marketin viereisissä vaate-, kukka- ja tavarakaupoissa väkijoukkoja tulvii kauppoja. Paikalliset kauppojen omistajat sanovat, että liiketoiminta on kasvanut vähintään 25-30% edellisiin viikkoihin verrattuna ja he odottavat tämän määrän kasvavan noin 35-40% Ganpati-festivaalin aikana.

”Vaikka Ganpati-festivaali ei ole suuri kansallisesti katsottuna, se antaa tunteen vähittäiskaupan ruokahalusta paikallisella tasolla Maharashtran, Goan ja Karnatakan kaltaisissa osavaltioissa”, sanoo Nilesh Gupta, elektroniikkaketjun Vijay Salesin johtaja. näyttelytiloja Länsi- ja Pohjois-Intiassa.

Guptan Vijay Sales -myymälä Prabhadevissa Dadarissa on myös täynnä ihmisiä. Johtajat sanovat, että äänestysprosentti on ollut hyvä kahden viime viikonlopun aikana, mutta he odottavat suurempaa nousua Dusshera-Diwali-kaudella, jolloin se on kestokulutustavaroiden vähittäiskauppiaiden huippusesonki.

”Laajemmalla tasolla Dusshera-Diwali-kauden odotetaan olevan hyvä tänä vuonna, ja alueelliset festivaalit, kuten Ganesh Chathurthi, vaikuttavat tähän yleiseen juhlalliseen kysyntään”, Gupta sanoo. ”Odotamme tänä vuonna joulun aikaan vähintään 15-20 prosentin vuosikasvua, kun kuluttajien mieliala paranee”, hän sanoo.

Samankaltaiset artikkelit