Sebi määräsi Shapoorji Pallonjille ja Companylle 7 000 rupiaa sakkoja paljastamissääntöjen rikkomisesta

sebi, markets

Pääomamarkkinoiden sääntelyviranomainen Sebi on määrännyt Shapoorji Pallonjille ja Companylle 7 000 rupiaa sakkoa tiedonantonormien rikkomisesta.

Sebi totesi määräyksessään, että Shapoorji Pallonji and Company ei saanut pörssiltä ennakkohyväksyntää ei-vaihtovelkakirjalainojen (NCD) muuntamiseen määräaikaiseksi lainaksi jo maaliskuussa 2021.

Se ei myöskään toimittanut debentuurinhoitajalle tilintarkastajan todistusta varojen käytöstä, puolivuotistodistusta omaisuussuojan ylläpidosta ja vuosikertomusta, Intian arvopaperi- ja pörssilautakunta (Sebi) sanoi torstaina antamassaan 64-sivuisessa määräyksessä.

Lisäksi yhtiö ei ollut päivittänyt tiettyjä tietoja verkkosivuillaan Listing Obligations and Disclosure Requirements (LODR) -säännösten edellyttämällä tavalla.

Nämä tiedot koskevat hallituksen kokouskutsua, jossa taloudellisista tuloksista keskustellaan; taloudelliset tulokset; täydellinen kopio vuosikertomuksesta tilikauden 2019-20 jälkeen; NCRPS:ää tai NCD:tä koskevat tiedot, raportit, ilmoitukset, kutsukirjeet, kiertokirjeet, menettelyt; ja kaikki listatun yhteisön toimittamat tiedot ja raportit, mukaan lukien vaatimustenmukaisuusraportit.

Kun yhtiö ei antanut tällaisia ​​tietoja, se rikkoi LODR-sääntöjen määräyksiä ja sen vuoksi Sebi määräsi ”7 lakhin Rs:n sakon ilmoituksesta, nimittäin. Shapoorji Pallonji and Company Pvt. Oy”.

Sääntelyviranomainen sai heinäkuussa 2021 Shapoorji Pallonjilta ja Companylta kirjeen, jossa Sebille ilmoitettiin, että se oli muuntanut listatut NCD:t määräaikaisiksi lainaksi 31.3.2021 yrityksen ja sen lainanantajien välillä toteutetun One Time Resolution (OTR) -suunnitelman mukaisesti.

Tämän jälkeen Sebi suoritti tutkimuksen selvittääkseen, onko yritys noudattanut LODR-sääntöjä.

Samankaltaiset artikkelit