Gurugramin kiinteistöjen kasvun vaikutus työllisyyteen ja talouskehitykseen

The impact of Gurugram's real estate on employment and economic growth

Yrityksen sijainti on paljon tärkeämpi kuin vaikkapa liikkeen koko tai sisustus. Syy on ilmeinen – se on paikka, jossa ihmiset käyvät todennäköisemmin kuin esimerkiksi paikka, joka voisi olla muuten hyvä, mutta jossa ei ole mitään houkuttelevaa ihmisille.

Suurempi kävijämäärä tarkoittaa suurempaa myyntiä ja siten suurempia voittoja. Gurgaonissa on jotain, mikä houkuttelee ihmisiä siihen, eikä ihme, että siitä on tullut taloudellinen keskus, joka tuottaa enemmän tuloja hallitukselle kuin monet muut kaupungit yhteensä. Gurgaon on todellakin jättänyt taakseen muita NCR:n kuntia, kuten Faridabadin, kun on kyse liiketoimintanäkymistä ja työllistymismahdollisuuksista. Se oli aikoinaan gurujen kylä, josta tuli nimi guru gram tai opettajan kylä, mutta vuosien mittaan siitä tuli Gurgaon, mikä tarkoittaa, että jaggerykylä on levittänyt makeuttansa kaikkialle.

Nykyajan avatarissaan Gurgaon – Millennium City – on todistanut hämmästyttävän muutoksen viime vuosikymmeninä, sillä siellä on lukuisia ostoskeskuksia ja kauppahallit, monikansallisten yritysten toimistoja ja virkistyskeskuksia multiplekseistä klubeihin ja urheilukeskuksiin. Se on nyt noussut yhdeksi Intian merkittävimmistä rahoitus- ja teknologiakeskuksista. Gurgaonin kiinteistöalan nopea kasvu on taloudellisten mahdollisuuksiensa ansiosta työllistänyt merkittävästi sen asukkaita ja jopa kaukaa.

Gurgaonin kiinteistöbuumi, joka käänsi sen kaupalliseen menestykseen, voi johtua useista tekijöistä. Ensinnäkin sen läheisyys kansalliseen pääkaupunkiin Delhiin. Koska Gurgaon on hyvin lähellä Delhiä, siitä on tullut ensimmäinen valinta ihmisille, jotka haluavat muuttaa pois Delhistä sen hälinän vuoksi, mutta haluavat pysyä lähellä sitä. Gurgaonin puhdas ilma ja viileä tuuli antavat heille erinomaisen vaihtoehdon olla Delhin ympäristössä, jonne pääsee tunnissa autolla. Siksi siitä on tullut houkutteleva kohde yritysten omistajille ja ammattilaisille, jotka etsivät laajentumista ja parempia työmahdollisuuksia. Kaupungista on hyvät yhteydet Delhiin metrolla ja pikatiellä, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan yrittäjille.

Aistiessaan tämän potentiaalin rakentajat ja kehittäjät keksivät idean tehdä siitä kaupallinen keskus suunnittelemalla suuria liike- ja yrityspuistoprojekteja. Nämä laajat toimistokompleksit ovat houkutelleet monikansallisia yrityksiä, IT-yrityksiä ja monia Greenhornin startup-yrityksiä. Ei ihme, että Gurgaon näyttää nykyään jättiläismäiseltä lasitalolta, joka on leikattu muiden yläpuolelle. Gurgaoniin muuttavien toimistojen ja yritysten ansiosta siitä on tullut kukoistava työllisyyskeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman työmahdollisuuksia eri aloilla.

Yritykset kukoistavat nykyään Gurgaonissa, ja siellä on joukko yrityksiä ja monikansallisia yrityksiä, jotka haluaisivat sijoittaa toimintansa erinomaiselle paikalle lähellä Delhiä. Se ei ole vain luonut työpaikkoja, vaan myös piristänyt talouskasvua ja vauhdittanut taloudellista toimintaa lähikaupungeissa. Lisäksi korkea liiketoimintapotentiaali on johtanut toimistotilojen kysynnän kasvuun, mikä on puolestaan ​​johtanut hektiseen rakentamiseen. Jos ajaa Gurgaonissa ja sen ympäristössä, voi nähdä monia korkeita nousuja tulossa. Ostoskeskusten, hotellien, ravintoloiden ja muun tukevan infrastruktuurin kehittäminen houkuttelee rakennustyövoimaa aina Biharista ja Jharkhandista. Siten Gurgaon on noussut kaupungiksi, joka työllistää siirtotyöläisiä ja muita palveluja tarjoavia ihmisiä, kuten vartijoita, pomppineita, kauppiaita, sähköasentajia, putkimiehiä jne.

Lisäksi Gurgaonin kiinteistöbuumi on käynnistänyt aputeollisuuden ja palveluntarjoajien. Kaupungissa on ollut kiinteistönvälitystoimistojen, isännöintiyhtiöiden, sisustussuunnittelijoiden ja kodinrakennusalan yritysten kasvua. Nämä huippuluokan palveluntarjoajat puolestaan ​​tarjoavat työmahdollisuuksia muille palveluntarjoajille, kuten taksinkuljettajille, piikaille jne.

Gurgaonin nousu suosituimmaksi asuinkohteeksi on lisännyt sen kiinteistöalaa. Työmahdollisuuksia etsivien ammattilaisten tulvan myötä asuntojen kysyntä on noussut pilviin. Tietysti esimerkiksi IT- ja BPO-aloilla työllistyville suunnattujen asuinrakennusten rakentaminen ja ylläpito on luonut työpaikkoja liittoutuneille teollisuudenaloille, kuten huonekalujen valmistukseen, kodinsisustukseen, laitemyyntiin ja AMC-toimittajiin. Gurgaonin kiinteistöalan kasvulla on ollut peräkkäinen vaikutus alueen taloudelliseen kehitykseen. Työmahdollisuuksien lisääntyminen on houkutellut monipuolisesti osaajia, mikä on johtanut inhimillisen pääoman nousuun.

Samankaltaiset artikkelit