BSE julkaisee T+0-ratkaisun beta-version – Market News

BSE, T+0 settlement, beta version, investors, securities, investor accounts, Regulators, Exchanges, Clearing Corporations, Depositories

BSE ja sen selvitysosa Indian Clearing Corporation Limited (ICCL) ilmoittivat torstaina T+0-ratkaisun beta-version onnistuneesta käynnistämisestä. Beta-versio on toteutettu varmistamaan lyhyemmän selvityssyklin sujuva toiminta ennen sen täysimittaista julkaisua. Beta-versio tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa 25 arvopaperilla T+0-selvityksenä.

”Suunniteltu selvittämään kaupat samana päivänä, kun ne toteutetaan, T+0-selvitys helpottaa varojen ja arvopapereiden nopeampaa vastaanottamista sijoittajatileille ja vähentää siten aikaviiveeseen liittyviä riskejä”, BSE India sanoi lausunnossaan.

T+0-ratkaisu on yritys kaikkialla maailmassa, ja sen käyttöönottoon sisältyi aktiivinen yhteistyö sääntelyviranomaisten, pörssien, selvitysyhtiöiden, säilytysyhteisöjen ja koko jäsenyhteisön välillä. Ensimmäisenä päivänä 63 jäsentä osallistui tähän valinnaiseen segmenttiin, se sanoi ja lisäsi, että jopa 41 jäsentä kävi kauppaa 10 sripillä ja teki yhteensä 329 tilausta, jotka johtivat 90 kauppaan. Tätä järjestelyä käyttäneiden yksittäisten sijoittajien määrä oli 49.

BSE:n toimitusjohtaja Sundararaman Ramamurthy kommentoi julkaisua: ”Olemme iloisia voidessamme kertoa ensimmäisen T+0-selvityssyklin onnistuneesta toteutuksesta tänään (28. maaliskuuta 2024). Tämä on merkittävä askel kohti parempaa tehokkuutta ja pienempiä riskejä markkinoillamme. Olemme varmoja, että tämä valinnainen selvityssykli edistää Intian pääomamarkkinoiden jatkuvaa kasvua ja kehitystä.

Samankaltaiset artikkelit