NYC Family Dangles ”Crown Jewel” Tower lähellä Fifth Avenue Hotspotia

(Bloomberg) – New Yorkin perhe, joka on investoinut kiinteistöihin vuosikymmeniä, on asettanut Manhattanin kiinteistöportfolion myyntiin parhaiden tilojen kysynnän noustessa.

Myyjiä edustavan CBRE Group Inc:n välittäjän Darcy Stacomin mukaan Duell-perhe etsii ostajia yhdeksään pääasiassa vähittäiskauppakiinteistöön – seitsemän Greenwich Villagessa ja kaksi Midtownissa. ”Kruununjalokivi”, Stacom sanoi, on 5 E. 57th St., torni aivan Fifth Avenuen vieressä, jonka juurella on David Yurman -myymälä.

Salkun hintapyyntö on noin 300 miljoonaa dollaria, kertoo myyntiprosessiin perehtynyt henkilö, joka pyysi olla tunnistamatta henkilökohtaista asiaa keskustelemassa. Stacom ja Duellin perhe kieltäytyivät kommentoimasta hintaa.

Stacomin mukaan perhe on etsinyt rakennusten myyntiä jonkin aikaa, keskittyäkseen kiinteistön ulkopuolisiin sijoituksiin. He ovat päättäneet kokeilla markkinoita nyt, koska arvokkaiden omaisuuserien kysyntä Manhattanilla on kasvussa, hän sanoi.

”Ihmiset ovat jahtaneet näitä kiinteistöjä hyvin, hyvin pitkään”, Stacom sanoi puhelinhaastattelussa. ”On selvää, että rahat keskittyvät yhteen prosenttiin tilasta, olipa kyseessä sitten laadukkain asunto, korkein laadukas vähittäiskauppa tai korkealaatuinen toimisto.”

Vaikka korkeammat lainakustannukset ja laskevat arvot ovat painaneet New Yorkin liikekiinteistömarkkinoita, kaupungin parhaat paikat hallitsevat dollarin huippua. Duell-perheen 57th Street -rakennus on aivan lähellä Fifth Avenuen kaistaa, jossa Guccin emoyhtiö Kering SA ja Prada SpA:han sidoksissa olevat tahot ostivat kiinteistöjä viimeaikaisilla lähes 2 miljardin dollarin kaupoilla.

Lue lisää: NYC Doomsayers nuhteli luksusmiljardöörien kahden lohkon taistelusta

Myös perheen portfolioon kuuluu 673 Madison Ave., rakennus 61st Streetin kulmassa. Greenwich Villagen kiinteistöissä on sekä liike- että asuintiloja. 57th Streetin torni on 90-prosenttisesti varattu, ja David Yurmanin vuokrasopimus kestää vuoden 2028 alkuun.

Kysyntä on ”niin vahvaa juuri nyt joko vähittäiskaupan tai asumisen näkökulmasta”, sanoi Stacom, joka jättää CBRE:n perustaakseen oman yrityksen. ”He ostivat kauniita kiinteistöjä ja istuivat niillä todella pitkään.”

Lisää tämän kaltaisia ​​tarinoita on saatavilla osoitteessa bloomberg.com

©2024 Bloomberg LP

Avaa etujen maailma! Oivaltavista uutiskirjeistä reaaliaikaiseen osakeseurantaan, tuoreisiin uutisiin ja henkilökohtaiseen uutissyötteeseen – kaikki on täällä, vain napsautuksen päässä! Kirjaudu sisään nyt!

Julkaistu: 29. helmikuuta 2024, 00:04 IST

Samankaltaiset artikkelit