OnePlus 12R Genshin Impact -versio saapuu Intiaan 28. helmikuuta; onko siinä USB 4.0 tallennustilaa? – Teknologiauutisia

OnePlus 12R India launch

OnePlus 12R saa Genshin Impact -erikoisversion ja se saapuu Intiaan 28. helmikuuta 2024. OnePlus Ace 2/OnePlus 11R:stä oli myös Genshin Impact -versio, mutta sitä myytiin Intiassa nimellä aurinkopunainen (se tuli 18 Gt RAM-muistia, 512 Gt tallennustilaa ja korkeampi hintapyyntö).

OnePlus ei jaa vielä muistimäärityksiä, joten meidän on odotettava vielä jonkin aikaa näitä tietoja. Mutta on sanomattakin selvää, että useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita tietämään UFS-version äskettäisen fiaskon jälkeen, jossa OnePlus mainosti virheellisesti 12R 12GB/256GB -mallia käyttävän UFS4.0:aa maailmanlaajuisesti, Intia mukaan lukien, vaikka siinä on itse asiassa hitaampi UFS3.1. .

OnePlus on kuitenkin jakanut Genshin Impact 12R:n suunnittelun inspiraation. Toisin kuin aiemmassa yhteistyössä miHoYon ja Genshinin kanssa, tämä uusi versio perustuu Keqing-hahmoon ja käyttää väriä ”Electro Violet”.

Medialle tänään jaetussa lehdistötiedotteessa OnePlus sanoi, että uusi värimaailma kunnioittaa myös OnePlus 6T:n Thunder Purple -varianttia. Sen sanotaan olevan valmistettu AG:n silkkilasiteknologialla ja takapaneelissa, joka muuttuu ylhäältä vaalean violetista alaosasta hienovaraiseen vaaleanpunaiseen. Suunnitteluprosessi tarjoaa myös ”korkeamman sormenjälkien vastustuskyvyn” oletettavasti olemassa oleville mustille ja sinisille malleille.

OnePlus ei kerro, toimitetaanko OnePlus 12R Genshin Impact -versio keräilyherkkujen ja mukautetun laatikon kanssa, mutta jos 11R aurinkoversio on osoitus, on mahdollista, että pakkaus on sama kuin nykyiset mallit. Mutta katsotaan se sitten.

Muun laitteiston pitäisi pysyä ennallaan. Uudessa mallissa odotetaan olevan sama 6,78 tuuman LTPO AMOLED -näyttö 1,5K resoluutiolla ja jopa 120Hz virkistystaajuudella, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -prosessori, 50 megapikselin kolminkertainen kamera ja 5 500 mAh akku 100 watin nopealla langalla. lataaminen.

Samankaltaiset artikkelit