Neobanking-startup Zolve keräsi 100 miljoonan dollarin varastovelkajärjestelyn – Banking & Finance News

startup, dollar

Zolve, joka tarjoaa pankkipalveluja maahanmuuttajille Yhdysvalloissa, on kerännyt 100 miljoonan dollarin varastovelkajärjestelyn Community Investment Managementilta, yhdysvaltalaiselta vaikuttajasijoittajalta. Yhtiö aikoo käyttää varoja tarjotakseen käyttäjilleen luottotuotteita.

Varastovelkajärjestely on luottolimiitti, jonka lainanantajat ottavat tarjotakseen lainoja lainaajilleen. San Franciscossa ja Bengalurussa sijaitsevan alustan tavoitteena on nyt laajentaa palvelujaan intialaisille maahanmuuttajille Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa.

”Ulkoihin muuttavien intialaisten määrä kasvaa nopeasti vuosittain ja suosituista kohteista Yhdysvallat, Kanada ja Iso-Britannia erottuvat merkittävistä valinnoista”, yhtiö sanoi lausunnossaan. Se totesi, että Intian diaspora on maailman suurin, yli 32 miljoonaa.

Zolve tarjoaa pääasiassa palveluita, kuten yhdysvaltalaisen shekkitilin ja luottokortit, intialaisille, jotka muuttavat Yhdysvaltoihin opiskelemaan tai työhön, ja tähän mennessä sillä on ollut 500 000 käyttäjää. Yhteisön liittovaltion säästöpankki myöntää sen tilit, pankki- ja luottokortit.

”Zolven ensisijainen tarjonta on yhdysvaltalainen luottokorttituote. 12 kuukauden asiakassäilytys luottokorteilla on 85 %, ja 62 % näistä rekisteröitymisistä tulee orgaanisten ja viittausten kautta”, yhtiö sanoi. Tämän vuoden loppuun mennessä yhtiö tavoittelee 75 miljoonan dollarin luottokorttisaamisten varaa.

Raghunandan G:n vuonna 2021 perustama alusta on tähän mennessä kerännyt 55 miljoonaa dollaria kahdella kierroksella ja sen arvo on 210 miljoonaa dollaria Tracxnin tietojen mukaan. Sen sijoittajiin lukeutuvat Accel Partners, Tiger Global, Lightspeed ja muut. Raghunandan oli aiemmin perustanut TaxiForSure-sovellukseen perustuvan ohjaamon, jonka Ola osti ja joka lopulta suljettiin vuotta myöhemmin.

Samankaltaiset artikkelit