Rahul Gandhi vannoi kumoavansa korkeimman oikeuden Ram Mandirin tuomion: Acharya Pramod Krishnam – Intian uutiset

Acharya Pramod Krishnam makes big claim about Rahul Gandhi

Erotettu kongressin johtaja Acharya Pramod Krishnam on väittänyt, että kongressin johtaja Rahul Gandhi oli vannonut kumoavansa korkeimman oikeuden päätöksen Ayodhya Ramjanmbhoomi -tapauksessa Rajiv Gandhin johtaman hallituksen Shah Banon tuomion jälkeen toteuttamien toimien mukaisesti.

Puhuessaan ANI:lle Krishnam väitti, että Rahul esitti tämän huomautuksen puolueen yhden Amerikassa toimivan asianajajan läsnäollessa. ”Olen viettänyt yli 32 vuotta kongressissa ja kun Ram Mandirin päätös tuli, Rahul Gandhi sanoi tapaamisessaan läheisten avustajiensa kanssa, että kongressin hallituksen muodostamisen jälkeen he muodostavat suurvaltakomission ja kumoavat Ram Mandirin päätöksen. aivan kuten Rajiv Gandhi kumosi Shah Banon päätöksen”, ANI lainasi häntä.

Korkein oikeus oli vuonna 1985 antamassaan tuomiossa päättänyt Shah Banolle, Indorissa asuvalle musliminaiselle, joka myönsi elatusapunsa mieheltään avioeron jälkeen. Tuolloinen kongressin hallitus oli kumonnut tuomion lailla parlamentissa.

Merkittävällä päätöksellä 9. marraskuuta 2019 korkein oikeus myönsi kiistanalaisen maan tittelin jumaluudelle Shri Ram Virajmanille ja määräsi Uttar Pradeshia myöntämään Sunni Waqf Boardille viisi hehtaaria ”näkyvällä” paikalla Ayodhyassa. moskeijan rakentaminen. Kiistanalainen maa luovutettiin säätiölle Ram Janmabhoomin temppelin rakentamiseksi paikalle.

Krishnamin hyökkäys tapahtuu vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän väitti kongressin olevan kohti vertikaalista jakautumista Rahulin ja Priyanka Gandhi Vadran ryhmittymiin.

”Tapa, jolla Rahul Gandhi on jättänyt Amethin, kongressipuolueen työntekijöiden moraali on alhainen. Priyanka Gandhi, joka ei kiistä vaaleja, on nyt saamassa kannattajiensa sydämissä tulivuoren muotoa, joka purkautuu kesäkuun 4. päivän jälkeen. Kongressi jakautuu jälleen kahteen ryhmään, joista toinen on Rahul Gandhi ja toinen Priyanka Gandhi… mielestäni Rahul Gandhin pitäisi kilpailla Rawalpindista Raebarelin sijaan, koska hänen suosionsa ja kysyntänsä kasvavat Pakistanissa”, Krishnam sanoi viime viikolla.

Samankaltaiset artikkelit