Micronin jälkeen tulee muutaman kuukauden sisällä kaksi muuta siruprojektia: Vaishnaw

semiconductor, manufacturing, industrial sectors, TSMC, Bosch, Infineon Technologies, NXP Semiconductors, public funding, production capacity, public funding, investments, equity injection, automotive industry, IoT

Kahden muun suuren puolijohdeprojektin perustaminen valmistuu lähikuukausina, viestintä- ja IT-ministeri Ashwini Vaishnaw sanoi lauantaina.

Puhuessaan Fe:lle yhdysvaltalaisen Micronin, joka on perustamassa 2,75 miljardin dollarin suuruista sirujen kokoonpano- ja pakkausyksikköä Gujaratiin Sanandiin, jälkeen Vaishnaw sanoi, että koko maailmanlaajuinen puolijohdeteollisuus on nykyään erittäin luottavainen Intian kykyyn. ”Tämä (Micron) tehdas on tärkeä virstanpylväs Intian puolijohteiden matkalla, ja pian monet teollisuudenalat, erityisesti erikoiskemikaalien ja kaasujen alalla, täydentävät ekosysteemin”, ministeri sanoi.

Hän lisäsi, että suurin osa Micronin jälkeen tulevista uusista yksiköistä on yhdistelmä sirujen kokoamista, pakkaamista ja valmistusta. ”Keskitymme rakentamaan täydellisen puolijohdevalmistuksen ekosysteemin maahan. Se on luonnollinen prosessi, että ensin kokoonpano-, testaus-, merkintä- ja pakkausyksiköt (ATMP) tulevat esille ja sitten siirrytään korkeampiin tehtaisiin”, Vaishnaw sanoi.

Puolijohteiden ja näyttöjen valmistusohjelman 76 000 miljoonan rupiaan mukaan hallitus on vastaanottanut hakemukset 42 yritykseltä. Näistä viisi sovellusta on tarkoitettu puolijohdevalmistuksen rakentamiseen Intiassa, kaksi näyttövalmistuksen perustamiseen, kahdeksan sovellusta yhdisteiden ja ATMP-laitteiden (kokoonpano, testaus, merkintä ja pakkaus) perustamiseen ja 27 sovellusta suunnitteluun. linkitetty kannustinjärjestelmä.

Hallitus on tähän mennessä hyväksynyt seitsemän ATMP-järjestelmää koskevaa hakemusta elektroniikka- ja tietotekniikan ministeriön tietojen mukaan.

Vaishnaw sanoi, että tällä hetkellä maassa on 2 biljoonaa pelimerkkiä, mikä kasvaa 5 biljoonaan seuraavien vuosien aikana. ”Suunnitelmana on täyttää maan kysyntä kotimaisesti suunnitelluilla ja valmistetuilla siruilla”, ministeri sanoi ja lisäsi, että uusia projekteja on tulossa ja Gujaratin nähdään ottavan johtoaseman aktiivisen tuen tarjoamisessa teollisuudelle.

Viime aikoina Vedanta ja Foxconn ovat erikseen hakeneet puolijohdevalmistusyksiköiden perustamista maahan. Puolijohteiden valmistuksen lisäksi hallitus on luomassa myös maailmanluokan suurnopeusjunaliikennettä Ahmedabadin ja Sanandin välille seuraavan kuuden kuukauden aikana. Juna ei ainoastaan ​​auta Micronin kaltaisia ​​yrityksiä kuljettamaan lastuja ja niihin liittyviä materiaaleja, vaan se on hyödyllinen myös muille Sanandin teollisuudenaloille, Vaishnaw sanoi.

Hän sanoi, että Intiasta on tullut maailmanlaajuisesti luotettava lähde kaikenlaisessa epävakaassa geopoliittisessa tilanteessa, joka näkyy tänään. Ministeri korosti puolijohdeteollisuuden merkitystä, sillä siruja käytetään nykyään käytännössä kaikessa jäähdytyksestä lentokoneisiin.

Samankaltaiset artikkelit