RBI pyytää UPI-vahtikoiraa NPCI:tä tutkimaan Paytmin kolmannen osapuolen sovellustoimittajan pyynnön – Tässä on mitä se tarkoittaa sovelluksen käyttäjille – Pankki- ja rahoitusuutisia

Paytm, paytm news, paytm latest news, paytm payments bank, paytm UPI, RBI, Reserve Bank of India

Intian keskuspankki julkaisi perjantaina uudet ohjeet UPI-toimintojen sujuvalle siirtämiselle, jotka liittyvät vailla olevaan Paytm Payments Bankiin. Keskuspankki ilmoitti perjantai-iltana antamassaan ilmoituksessa, että kanne Paytm Payments Bankia vastaan ​​on toteutettu vuoden 1949 pankkivalvontalain 35A §:n mukaisesti.

Julkaisemalla lisävaiheita seuraavaa toimintasuunnitelmaa varten lähestyvän määräajan keskellä, RBI on pyytänyt NPCI:tä (National Payments Corporation of India) tutkimaan Paytmin emoyhtiön One97 Communicationin pyyntöä tulla kolmannen osapuolen sovellusten tarjoajaksi Paytm-sovelluksen UPI-toimintoihin. .

Keskuspankki sanoi lisäksi, että kun ja kun NPCI antaa kolmannen osapuolen aseman One97 Communicationille, kaikki @paytm-kahvat siirtyvät uusiin pankkeihin. Tämä helpottaa saumatonta siirtymistä ja ei häiritse palveluita asiakkaille, jotka käyttävät UPI:tä Paytm-sovelluksessa.

Pankki ilmoitti lisäksi, että uusia käyttäjiä ei lisätä. Käyttäjien tuleva käyttöönotto ei tapahdu ennen kuin kaikki nykyiset käyttäjät on siirretty kokonaan uuteen hallintaan/pankkiin.

Sujuvan siirtymisen varmistamiseksi RBI ehdotti NPCI:tä sertifioimaan noin viisi pankkia maksupalveluntarjoajapankeiksi. Valittavien tulee kyetä käsittelemään suuria määriä UPI-toimintoja.

Keskuspankki lisäsi lisäksi, että kaikille kauppiaille, jotka ovat käyttäneet Paytm QR-koodia päivittäisiin asioihinsa, One97 Communication voi avata niin kutsutut maksutilit. Nämä maksutilit voivat olla yhdessä tai useammassa maksupalveluntarjoajapankissa Paytm Payments Bankin lisäksi.

Avainselvitys RBI:lta Paytm-sovellusta käyttäville UPI-asiakkaille

Perjantaiilmoituksessaan RBI myös selvensi, että UPI-kahvojen siirto koskee vain niitä käyttäjiä, joiden UPI-tunnuksena on @Paytm. Siirtoa ei vaadita kaikilta niiltä asiakkailta, joilla on muu UPI-tunnus kuin @Paytm.

Asiakkaita, joilla on lompakko tai tili PPB:ssä, on kehotettu etsimään muita vaihtoehtoja muista pankeista.

Samankaltaiset artikkelit