MÄÄRÄVAKUUTUS: HNI:t etsivät räätälöityjä suunnitelmia

TERM INSURANCE, HNIs, High net-worth individuals, term insurance customised plans, money news

Varakkaat henkilöt (HNI) asettavat etusijalle itsensä ja huollettaviensa suojaamisen odottamattomilta vastoinkäymisiltä ostamalla huomattavan pitkäaikaisen vakuutuksen. Henkivakuutuksenantajat tarjoavat räätälöityjä vakuutuksia HNI-yhtiöille, jotka tarjoavat räätälöityjä kattavuuskeinoja varallisuuden säilyttämiseen ja perintöturvaan.

Merkittävä tekijä, joka lisää termivakuutuksen houkuttelevuutta Intiassa, on sen kohtuuhintaisuus huolimatta siitä, että se tarjoaa huomattavan kattavuuden. Kuukausimaksut merkittävästä kattavuudesta, kuten 5 miljoonasta rupiasta, vaihtelevat usein 3 000–3 500 Rs, mikä tekee siitä kustannustehokkaan tavan HNI:ille varmistaa vankka elinikä.

Itse asiassa 25 % vakuutustoiminnasta 23. tilikaudella oli HNI:t, Policybazaarin tutkimus osoittaa. Se osoittaa, että HNI-ostajien suosituin takuusumma on 1,75 miljoonaa rupiaa, ja noin 50 % ostajista valitsee tämän kattavuuden.

Etälääketieteellisten tarkastusten käyttöönotto on johtanut huomattavan kattavuuden omaavien määräaikavakuutusten ostamiseen kolminkertaiseen nousuun. Tämä nousu johtuu parantuneesta saavutettavuudesta maissa, joissa fyysiset tarkastukset aiheuttivat haasteita. Nämä etälääketieteelliset tarkastukset eivät ainoastaan ​​lyhennä läpimenoaikaa, vaan myös parantavat merkittävästi yleistä asiakaskokemusta. Itse asiassa Policybazaarin tutkimus osoittaa, että 75 prosenttia NRI-asiakkaista on HNI:itä.

Rhishabh Garg, johtaja, Term Insurance, Policybazaar.com, sanoo tarjoamalla kattavuusvaihtoehtoja jopa Rs 20 crore, ala vastaa huomattavia taloudellisia sitoumuksia ja omaisuutta, jotka liittyvät HNIs. ”Edullinen hinta yhdessä laajan kattavuuden kanssa on tehnyt määräaikavakuutuksista suosituimman valinnan HNI:n joukossa, mikä antaa heille mahdollisuuden hallita taloudellisia riskejä tehokkaasti”, hän sanoo.

Samoin Rakesh Goyal, Probus Insurance Brokerin johtaja, sanoo, että termi vakuutusmarkkinat ovat kokemassa voimakasta kiinnostusta HNI:lle, koska tietoisuus taloudellisesta turvasta on lisääntynyt. ”Kattavan kattavuuden ja veroetujen etsiminen lisää räätälöityjen suunnitelmien kysyntää”, Goyal sanoo. ”Markkinoiden kehittyvä maisema ja kilpailukykyiset tarjoukset vastaavat varakkaiden yksilöiden erityistarpeita ja mieltymyksiä lisäävät nousutrendiä.”

Peukalosääntönä määräaikavakuutuksen ostamisessa on riittävän henkiturvan varmistaminen vakuutetun perheen nykyisen elämäntavan ja tulevien sitoumusten täyttämiseksi. Garg sanoo, että vaikka jotkut HNI:t saattavat pitää vaihtoomaisuuttaan korvaavana määräaikavakuutuksen, tämä lähestymistapa osoittautuu usein virheelliseksi.

”Se ei ota huomioon tekijöitä, kuten maksamattomia velkoja, mahdollista inflaatiota ja tulevia velvollisuuksia, kuten lapsen korkeakoulutusta, avioliittoa jne., jolloin ihmiset ovat alivalmiita juuri silloin, kun vakuutusta tarvitaan”, hän sanoo.
Kun otetaan huomioon vakuutusturvan kesto, HNI:t voivat valita kattavuuden eläkkeelle jäämiseen asti (60–65 vuotta), mikä vastaa merkittävien taloudellisten velvoitteiden päättymistä. Vaihtoehtoisesti pidennetyn suojan valitseminen (jopa 75 tai 80 vuotta) antaa heille mahdollisuuden jättää huomattavan perinnön rakkaitaan.

Ratsastajat parantavat merkittävästi turvaverkkoa. Vakuutusmaksusta luopuminen kriittisen sairauden/vammaisen matkustajan osalta vapauttaa tulevat vakuutusmaksut, jos vakuutuksenottaja kohtaa vakavan sairauden tai vamman, jolloin henkivakuutus säilyy. Räätälöidyt ratsastajat, jotka huolehtivat kiinteistöjen suunnittelusta ja varallisuuden siirrosta, kuten varallisuuden luomista tai perintöä suunnittelevat ratsastajat, ovat myös välttämättömiä kattavan kattavuuden kannalta, joka on räätälöity taloudellisiin tavoitteisiin.

Samankaltaiset artikkelit