SBI-asiakkailla on vaikeuksia maksaa laina EMI:tä. Pankki vastaa useisiin valituksiin

sbi customer news

SBI-uutiset: Useat State Bank of Indian (SBI) asiakkaat ovat viime aikoina valittaneet vaikeuksistaan ​​suorittaa EMI-maksuja. Nämä asiakkaat käyttivät X-alustaa (entinen Twitter) jakaakseen valituksensa pankille. Tässä on katsaus siihen, mitä asiakkaat sanoivat ja miten pankki reagoi.

SBI-asiakas nimeltä Krishnamurthy P valitti, että suoritettuaan maksun säästötililtään asuntolainatililleen Yono App -sovelluksella, hän sai virheilmoituksen, joka sanoi: ”Virheellinen takaisinmaksun etuoikeuskoodi”. X:ään kirjoittaessaan asiakas kertoi siirtäneensä 1. elokuuta summan, mutta viimeisen kahden-kolmen päivän aikana hän ei voinut suorittaa maksua.

Vastatessaan Krishnamurthylle SBI sanoi: ”Hyvä asiakas, ikävä kuulla kohtaamasi ongelmasta. Ratkaisun nopeuttamiseksi lähetä meille sähköpostiviesti osoitteeseen appfeedback.yono@sbi.co.in ja mainitse rekisteröity matkapuhelinnumerosi, ongelman yksityiskohdat ja kuvakaappaus virheilmoituksesta (jos sellainen on). Pyydä, että mainitset viitenumeron YONOSBI00011260 aiherivillä. Kiitos!”

sbi uutiset
Lähde: X (Twitter)

Toinen asiakas Rohan Fernandez sanoi yrittäessään maksaa EMI:ään, että hän on saanut virheilmoituksen, joka sanoi: ”Joko takaisinmaksuprioriteettia ei ole asetettu tai jaettava summa on virheellinen”.

sbi uutiset
Lähde: X (Twitter)

”Hyvä asiakas, ikävä kuulla kohtaamasi ongelmasta. Ratkaisun nopeuttamiseksi lähetä meille sähköpostiviesti osoitteeseen appfeedback.yono@sbi.co.in ja mainitse rekisteröity matkapuhelinnumerosi, ongelman yksityiskohdat ja kuvakaappaus virheilmoituksesta (jos sellainen on). Pyydä, että mainitset viitenumeron YONOSBI00011259 aiherivillä. Kiitos!” Pankki sanoi uudelleen vastatessaan Rohanille.

SBI:n uutiset
Lähde: X (Twitter)

Elokuun 8. päivänä eräs SBI-asiakas kertoi, ettei hän voinut siirtää EMI:tä, koska Yono-sovelluksessa ja verkkopankissa oli virhe ”virheellinen takaisinmaksun prioriteettikoodi”. hän kysyi pankista, mitä hän voi tehdä.

Sunnuntaina (13. elokuuta) asiakas nimeltä Prabal Chauhan sanoi, että hänen SBI-lainansa EMI:tä ei ole vähennetty viimeiseltä neljältä kuukaudelta. Hän maksoi sen ennakkoon lainatililtä. Hän pyysi pankkia vähentämään ERI:n automaattisesti aina, kun päivämäärä on vahvistettu.

sbi uutiset
Lähde: X (Twitter)

Pankki vastasi hänelle: ”Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa. Tee valitus osoitteessa https://crcf.sbi.co.in/ccf/ >> Rekisteröi valituksesi >> Tee valitus tai pyyntö >> henkilökohtaisena segmenttinä/yksittäisenä asiakkaana kohdassa Ennakkomaksut >> Muut lainat >> PDC/ECS/ Automaattista veloitusta ei esitetty EMI:n palauttamiseksi. Asianomainen tiimimme tutkii asiaa. Terveiset.”

Samankaltaiset artikkelit