GravityX Capital tekee yhteistyötä CoinSwitch Venturesin kanssa paljastaakseen Web3.0-aloitteen nimeltä LevitateX

Going by CoinSwitch’s official website, it’s a crypto investing application

GravityX Capital, Web3.0-riskipääomayritys, ja CoinSwitch Ventures, CoinSwitchin, kryptosijoitusalustan sijoitusosasto, ovat käynnistäneet Web3.0-laajennusohjelman nimeltä LevitateX. Aloitteen tavoitteena on tukea ja kannustaa alkuvaiheen Web3.0-yrityksiä julkaisuvalmiudella, nopeutetulla vetovoimalla ja toiminnallisella huippuosaamisella.

Virallisen tiedotteen mukaan ohjelma auttaa yrityksiä tuotetarjonnassaan, parantamaan käyttökokemusta ja optimoimaan teknistä infrastruktuuria Web3.0-tilassa. Valittujen yritysten uskotaan pääsevän alan asiantuntijoiden puoleen. Ymmärrettyjen tietojen perusteella ohjelma tarjoaa startup-yrityksille oivalluksia brändin sijoittelusta, markkinoinnista ja PR:stä sekä yhteisön ja kehittäjien aktivoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Lisäksi ohjelma on ilmeisesti suunniteltu auttamaan Web3.0-yrityksiä luomaan toimintajärjestelmänsä ja rakentamaan kasvustrategiansa mukaisen tiimin. Tietojen mukaan valitut yritykset saavat tukea kykyjen hankinnassa, palkkaamisessa ja hankinnassa sekä toimintajärjestelmien perustamisessa. Lähteet viittaavat siihen, että Web3.0-ohjelmaan valitut yritykset saavat pääsyn GravityX Capitalin ja CoinSwitch Venturesin yrittäjiin, strategisiin sijoittajiin ja alan asiantuntijoihin.

”Me CoinSwitch Venturesilla uskomme, että Web3.0 ja blockchain ovat uuden digitaalitalouden perusta. Odotamme innolla kumppanuutta GravityX Capitalin kanssa edistääksemme ponnistelujamme tähän suuntaan. Uskon, että sijoitusfilosofiamme sisältää muutakin kuin Web3.0-hankkeiden rahoituksen. Laajennamme myös osaamistamme ja sijoittajaverkostoamme edistääksemme heidän kasvuaan. Tämä pyrkii olemaan linjassa LevitateX:n tavoitteiden kanssa, CoinSwitch Venturesin sijoitusjohtaja Parth Chaturvedi kommentoi.

Samankaltaiset artikkelit