ITC:n osakkeet nousivat lähes 2 % Q1:n tuloksesta, ITC Hotelsin jakautuminen; pitäisikö ostaa, myydä vai pitää?

ITC

ITC:n osakekurssi nousi tänään 1,82 % 450,4 rupiaan kappaleelta sen jälkeen, kun yhtiö julkisti Q1:n tuloksensa. Savukkeista hotelleille -ryhmittymä raportoi 17,6 %:n kasvun vuoden 2004 ensimmäisellä vuosineljänneksellä 49 miljardiin rupiaan erillisessä nettovoitossa, kun taas sen käyttökateprosentti kasvoi 325 peruspisteellä 11 prosenttiin palkkioiden, hinnoittelutoimien ja strategisten kustannusten ansiosta. hallinnon ja verokannustimien ITC-hotellin jakautumisen odotetaan toteutuvan seuraavan 15 kuukauden kuluessa. ITC ilmoitti jakautumiselle swap-suhteeksi 1:10. ITC:n osakkeenomistajat saavat yhden ITC Hotels -osakkeen jokaista kymmentä FMCG-kokonaisuuden osaketta kohden.

Pitäisikö sinun ostaa, myydä vai pitää ITC-osakkeita?

HDFC Securities

”Sekä kaupunkien että maaseudun markkinat kasvoivat voimakkaasti. Nopeat uudet lanseeraukset, jakelun uudistaminen ja toimitusketjun tehokkuus ovat edelleen keskeisiä mittareita. Ydinliiketoiminnan suorituskyky säilyy hyvänä ja ylittää muut FMCG-vertaisyritykset. Osakkeiden äskettäinen nousu (~44 % LTM:ssä) rajoittaa mahdollisuuksia hinnoitella edelleen. Ylläpidämme arviomme ja arvostamme ITC:n SoTP-perusteisesti saadaksemme TP:n 450 Rs. Oletettu tavoite P/E on 24x Jun-25E EPS. Säilytä ADD.”

Prabhudas Lilladher

”FMCG:n kasvu oli toimialaa edellä ja katteet nousivat parantuneen mittakaavan, alhaisempien raaka-ainekustannusten ja PLI-kannustimien ansiosta. Odotamme kalibroidun marginaalin kasvun jatkuvan tulevina vuosina. Hotellien näkymät ovat positiiviset (huolimatta suunnitelluista remonteista) G20-maiden sekä liike- ja ulkomaanmatkailun elpymisen vuoksi. Lähiajan näkymät ovat edelleen vahvat, arvioimme 10,7 % EPS CAGR:ksi 23-25 ​​tilikaudella. ITC:n kauppa on 25,3x FY25 EPS, ROE/ROCE 30 %+/35 %+ ja ~80 %+ osinkomaksu. Säilytä Kerää.”

Centrum

”Matkailualalla on vahva kasvu suotuisten tekijöiden yhdistelmän ansiosta. Olemme kuitenkin edelleen positiivisia, sillä ITC:llä on mahdollisuudet tarjota vahvempaa, kilpailukykyistä ja kannattavaa kasvua tulevina vuosina. Uskomme, että ITC-Next-strategiansa ohjaamana ITC:llä on mahdollisuudet tarjota vahvempaa, kilpailukykyistä ja kannattavampaa kasvua. Toistamme vahvan BUY:n, jonka DCF-pohjainen TP on 486 Rs (eli 26x FY25E EPS).

Samankaltaiset artikkelit