Kuka on Vijaypat Singhania, Gautam Singhanian isä? Tiedä hänen koulutuksestaan, elämäntavoistaan, suhteestaan ​​poikaan ja nettovarallisuudestaan

Vijaypat Singhania, Vijaypat Singhania career, Vijaypat Singhania net worth, Vijaypat Singhania Raymond, Vijaypat Singhania Raymond journey, Vijaypat Singhania son, Gautam Singhania net worth, who is Gautam Singhania, lifestyle

Liiketoiminnan ja vaurauden alalla perhedynamiikka on usein keskeisessä asemassa, varsinkin kun siihen liittyy merkittäviä henkilöitä, kuten Singhanian perhe. Äskettäinen saaga Vijaypat Singhanian ja hänen poikansa Gautam Singhanian, Raymond Groupin päällikön, välillä on jälleen vanginnut yleisön huomion. Spekulaatioita syntyi mahdollisesta sovinnosta vieraantuneen isän ja pojan välillä, mutta Vijaypat Singhania on jyrkästi kiistänyt nämä väitteet ja valaisee heidän suhteensa todellista luonnetta.

Saaga sai alkunsa, kun Gautam Singhania jakoi sosiaalisessa mediassa näennäisen harmittoman kuvan, jossa hän esiintyi isänsä Vijaypat Singhanian rinnalla, ja kuvateksti viittaa lämpimään jälleennäkemiseen. Pölyn laskeutuessa kävi kuitenkin ilmi, että kuva oli enemmän kuin miltä se näytti – laskelmoitu liike taka-ajatuksena.

Eksklusiivisessa keskustelussa Business Todayn kanssa Vijaypat Singhania tarjosi selvyyttä ja kertoi tapahtumista, jotka johtivat nyt viraaliseen valokuvaan. Hänen mukaansa kohtaaminen järjestettiin väärillä perusteilla Gautamin vaatiessa lyhyttä vierailua JK Houseen, perheen asuinpaikkaan. Alkuperäisestä vastahakoisuudesta huolimatta Vijaypat Singhania myöntyi tietämättä taustalla olevasta asialistasta.

”Lähdin vastahakoisesti, en ymmärtänyt, että otin valokuvani Gautamin kanssa taka-ajatuksen takia väärän viestin lähettämiseksi tiedotusvälineille. Muutamaa minuuttia myöhemmin tulin alas ja lähdin lentokentälle. Pian sen jälkeen aloin saada Internetissä viestejä Gautamin kanssa ottamaasi valokuvastani ja väitti, että olimme sovitellut, mikä oli täysin valheellista… En tiedä mikä hänen todellinen motiivinsa oli, mutta se ei todellakaan ollut kahvia tai ongelmamme ratkaisemista. eroja”, Vijaypat Singhania paljasti.

Niille, jotka eivät tunne taustatarinaa, isän ja pojan välinen erimielisyys juontaa juurensa merkittävistä päätöksistä, jotka koskevat Raymond Groupin omistusta. Vijaypat Singhanian päätös siirtää yhtiön osakkeet Gautamille sai aikaan tapahtumaketjun, joka johti heidän vieraantumiseensa. Laskeuma eskaloitui siinä määrin, että Vijaypat Singhania joutui syrjäytetyksi omasta asunnostaan, JK Housesta.

Kaiken tämän keskellä katsotaanpa Vijaypat Singhanian elämää, uraa, kuinka hän aloitti Raymondin, hänen kaatuminen, hänen suhde poikaansa Gautam Singhaniaan ja paljon muuta:

Vijaypat Singhania, arvostettu hahmo Intian tekstiiliteollisuudessa, tunnetaan Raymond Groupin entisenä puheenjohtajana. Aikoinaan Intian rikkaimpien ihmisten joukkoon laskettu Singhania on visionääri laadukkaiden vaatteiden synonyymin takana sukupolvien ajan. Viimeaikaiset tapahtumat ovat kuitenkin heittäneet varjon hänen perintöönsä ja johtaneet katkeraan kiistaan ​​hänen poikansa Gautam Singhanian, Raymond Ltd:n nykyisen johtajan, kanssa.

Rikkaan perinnön omaavaan perheeseen syntyneen Vijaypat Singhanian matka alkoi Mumbain kuvakudosten keskellä. Hänen kasvatuksensa loi perustan hänen tuleville pyrkimyksilleen ja muokkasi hänestä rohkean ja seikkailunhaluisen persoonallisuuden, josta hän tulisi tunnetuksi.

Hän syntyi 4. lokakuuta 1938 ja otti puheenjohtajan roolin Raymond Groupissa, jossa hän toimi vuosina 1980–2015. Hän sai tunnustusta hänen panoksestaan ​​ja sai kunniatohtorin arvon. Lontoon Institute of Technology & Researchista, ja hänet neuvoteltiin Padma Bhushanin kanssa vuonna 2006.

Intohimoisena lentäjänä hänellä on merkittävä ennätys kuumailmapallolla saavutetusta korkeimmasta lennosta. Hänen merkittävistä seikkailuistaan ​​ilmailussa kerrotaan vuonna 2005 julkaistussa kirjassaan ”An Angel in the Cockpit: The True Story of a Death-Defying Flight Across 5000 Miles of Land and Sea”.

Raymond Groupin perustaminen oli merkittävä virstanpylväs Singhanian uralla. Järkemättömällä päättäväisyydellä ja innokkaalla liiketaidolla hän muutti Raymondin kotinimeksi, joka on synonyymi laadulle ja eleganssille. Hänen johtajuutensa tasoitti tietä brändin laajentumiselle ja monipuolistamiselle jättäen lähtemättömän jäljen tekstiiliteollisuuteen.

Intian hallitus on myöntänyt hänelle kaksi arvostettua palkintoa: Tenzing Norgay National Adventure Award vuonna 2001 hänen merkittävistä ilmailupyrkimyksistään ja Padma Bhushan vuonna 2006 hänen erinomaisista saavutuksistaan ​​yleensä. Lisäksi Intian ilmavoimat myönsivät hänelle vuonna 1994 Honorary Air Commodore -nimikkeen. Mumbai tunnusti myös hänen panoksensa nimittämällä hänet Mumbain sheriffiksi vuonna 2006.

Vuonna 2015 hän siirsi 37 prosentin osuutensa Raymond Groupista nuoremmalle pojalleen Gautam Singhanialle, joka oli tuolloin puheenjohtaja. Tämä päätös merkitsi laajaa julkisuutta saaneen ja jatkuvan kiistan alkua Singhanian perheen sisällä, joka johtui useista siirtoon liittyvistä seikoista.

Vijaypatilla ja Gautamilla oli intohimo liike-elämään ja seikkailuihin, mutta heidän suhteensa rappeutui pitkittyneen omaisuuskiistan keskellä. Aiemmin isän ja pojan välinen side kuohuu nyt kaunasta ja oikeudellisista taisteluista, mikä tahraa heidän kerran vaalimaansa perheperintöä.

Singhanian menestys nosti hänet varallisuuden ylemmille tasoille ja keräsi omaisuuden, joka sijoitti hänet kerran Intian eliittiin. Oikeudelliset riidat ja perheriidat ovat kuitenkin kyseenalaistaneet hänen taloudellisen vakaudensa, mikä on saanut hänet viettämään vaatimatonta elämää vuokra-asunnossa.

Huolimatta hänen maineikkaasta urastaan ​​ja lukemattomista saavutuksistaan, Vijaypat Singhanian tarina toimii varoittavana tarinana perheriidan ja yritysten mullistusten anoista. Kun hän purjehtii oikeudellisten taisteluiden ja henkilökohtaisten koettelemusten myrskyisillä vesillä, hänen kerran kadehdittava perintönsä seisoo tienhaarassa ja kutsuu pohtimaan suhteiden haurautta ja ratkaisemattomien konfliktien kestäviä vaikutuksia.

Vijaypat Singhanian elämää kuvaavassa kuvakudoksessa on kudottu hienosti voiton ja myllerryksen säikeitä, jotka maalaavat muotokuvan miehestä, jonka matkaa riepuista rikkauksiin häiritsevät perheriippuvuuden varjot. Kun aurinko laskee yhden luvun kohdalla, taivaanrannassa häämöttää sovinnon ja lunastuksen lupaus, osoitus ihmishengen sitkeydestä vastoinkäymisissä.

Samankaltaiset artikkelit