Amazon: Väärentäjien yli 7 miljoonaa yritystä luoda myyjätilejä lopetettiin vuonna 2023 – SME News

amazon, amazon sellers, amazon brand protection report, ecommerce fraud, online fraud, amazon Counterfeit

Verkkokauppayhtiö Amazon ilmoitti tiistaina julkaisemassaan viimeisimmässä tuotemerkin suojaa koskevassa raportissaan lopettaneensa yli 700 000 (7 000 000) ”huonon toimijan yritystä” luoda uusia myyjätilejä vuonna 2023 ja pysäytti ne ennen kuin he pystyivät listaamaan yhden tuotteen. myyntiin verkkokaupassa. Amazon korosti avainalueita, jotka auttavat yritystä vähentämään väärennösten määrää nollaan, ja totesi, että myyjien tarkastuksen innovaatiot estävät huonoja toimijoita yrittämästä luoda uusia myyntitilejä.

”Vahva myyjän varmistuksemme käyttää asiakirjaväärennösten havaitsemista, edistynyttä kuva- ja videotarkistusta ja muita tekniikoita varmistaakseen nopeasti viranomaisten myöntämien henkilötodistusten aitouden ja sen, vastaavatko ne myymäläämme myyntiä hakevaa henkilöä”, Dharmesh Mehta, varatoimitusjohtaja Maailmanlaajuiset myyntikumppanipalvelut, Amazon sanoi blogikirjoituksessaan.

Yritys kertoi investoineen yli 1,2 miljardia dollaria ja työllistävänsä yli 15 000 ihmistä – mukaan lukien koneoppimisen tutkijat, ohjelmistokehittäjät ja asiantuntijatutkijat – suojellakseen asiakkaita, brändejä, myyntikumppaneita ja myymälää väärennöksiltä, ​​petoksilta ja muilta väärinkäytöksiltä.

Juniper Researchin lokakuussa 2022 tekemässä tutkimuksessa todettiin, että verkkokauppapetosten kokonaiskustannukset kauppiaille ylittävät 48 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti vuonna 2023, kun se vuonna 2022 oli hieman yli 41 miljardia dollaria, mikä johtuu vaihtoehtoisten maksutapojen, kuten digitaalisten maksutapojen, käytön lisääntymisestä. lompakot ja BNPL (Buy-Now-Pay-Later), jotka luovat uusia petosriskejä.

Amazon sanoi, että sen väärennösrikosten yksikkö on vuodesta 2020 lähtien tavoittanut yli 21 000 pahaa toimijaa oikeudenkäynneillä ja rikosoikeudellisilla lainvalvontaviranomaisilla. Vuonna 2023 se tunnisti, takavarikoi ja hävitti asianmukaisesti yli 7 miljoonaa väärennettyä tuotetta maailmanlaajuisesti, mikä esti niitä vahingoittamasta asiakkaita tai joutumasta jälleenmyyntiin muualla vähittäismyyntiketjussa.

Covidin jälkeen tietoturvaloukkaukset painavat edelleen sähköistä kaupankäyntiä, jonka tappiot verkkomaksupetoksista olivat yli 40 miljardia dollaria vuonna 2022 Statistan mukaan. Tämän seurauksena verkkokaupan petosten havaitsemis- ja ehkäisymarkkinoiden odotetaan kasvavan yli kaksinkertaiseksi vuosina 2023–2027 ja ylittävän 100 miljardin dollarin arvon.

Samankaltaiset artikkelit