Yhtään Aadhaar-numeroa ei ole peruutettu, sanoo UIDAI

In case any Aadhaar number holder has any grievance they can submit their feedback to UIDAI, it said, promising that grievance will be duly addressed. (IE)

Intian Unique Identification Authority (UIDAI) sanoi maanantaina pitävänsä Aadhaar-tietokannan ajan tasalla. Aadhaar-numeron haltijoille lähetetään viitteitä ajoittain, mutta numeroa ei ole peruutettu.

Aadhaaria käytetään yleisimmin käytettynä digitaalisena identiteetinä hyödyntämään lukuisia tukia, etuja ja palveluita, UIDAI kertoi verkkosivuillaan ja lisäsi, että Aadhaar-tietokannan tarkkuuden ylläpitämiseksi viranomainen oli käynnistänyt asiakirjojen ja Aadhaarin päivitysharjoituksen. tiedot.

”Aadhaar-tietokannan päivittämiseen tähtäävien toimien yhteydessä annetaan ajoittain huomautuksia Aadhaar-numeron haltijoille. Tässä yhteydessä selvennetään, ettei Aadhaar-numeroa ole peruutettu”, UIDAI sanoi.

Jos jollakin Aadhaar-numeron haltijalla on valituksia, he voivat lähettää palautetta UIDAI:lle, se lupasi, että valitus käsitellään asianmukaisesti.

”Jos jollakin Aadhaar-numeron haltijalla on valituksia tästä, he voivat lähettää palautetta UIDAI:lle tästä linkistä https://uidai.gov.in/en/contact-support/feedback.html. Kaikki tällaiset valitukset käsitellään asianmukaisesti”, hän sanoi.

Länsi-Bengalin pääministeri Mamata Banerjee väitti sunnuntaina, että BJP:n johtama keskushallinto ”deaktivoi” osavaltion ihmisten Aadhaar-kortit ennen Lok Sabhan vaaleja estääkseen heitä käyttämästä erilaisten sosiaaliturvajärjestelmien etuja.

Puhuessaan julkisessa jakeluohjelmassa täällä Birbhumin alueella Banerjee oli sanonut, että hänen hallituksensa jatkaa valtion ylläpitämiä hyvinvointiohjelmia riippumatta siitä, ettei edunsaajilla ole Aadhaar-korttia.

”Ole varovainen, he (BJP:n johtama keskus) deaktivoivat Aadhaar-kortteja. Useat Aadhaar-kortit on poistettu käytöstä monilla Bengalin alueilla. He tekevät tämän, jotta ihmiset eivät saisi etuja ”Lakshmi Bhandarin” kaltaisista järjestelmistä pankkisiirrolla ja ilmaisella annoksella ennen vaaleja”, hän sanoi.

”Selkeä ohjeeni pääsihteerille on varmistaa, etteivät ihmiset jää ilman etuja, vaikka heillä ei olisi aktiivisia Aadhaar-kortteja. Bengalilaisten ei tarvitse olla huolissaan. Olen siellä sinua varten”, CM oli sanonut.

Hän väitti, että 50 ihmisen Aadhaar-kortit Jamalpurissa Purba Bardhamanin alueella ja useat muut Birbhumissa, Pohjois- ja Etelä-24 Parganasissa sekä Pohjois-Bengalissa on ”irrotettu”.

Samankaltaiset artikkelit