Kuinka hallita terveydellisiä hätätilanteita rikkomatta pankkiasi

How to manage health emergencies without breaking your bank

Usein elämässä tulee tilanteita, jolloin varojen järjestäminen tulee vaikeaksi ja joudumme tekemään päätöksiä, jotka voivat vaikuttaa taloudelliseen hyvinvointiimme tai rikkoa sen. Taloudellinen hätätilanne on yksi tällainen tilanne, jossa on erittäin suuri mahdollisuus menettää suuri osa säästöistäsi maksamalla hoitolaskuja. Covid-19:n kaltainen terveyskriisi voi pyyhkiä pois kaikki säästömme.

Siksi terveyttä ei voi pitää itsestäänselvyytenä, vaan siihen on varauduttava ja vakuutusturva, joka suojaa perhettäsi terveydellisissä hätätilanteissa. Terveyshätätilanteiden hallinta voi olla vaikeaa, jos et ole taloudellisesti valmistautunut niihin.

On kuitenkin olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä säästääksesi rahaa ja saadaksesi tarvitsemaasi hoitoa. On tärkeää, että sinulla on suunnitelma, kuinka maksat odottamattomat sairauskulut. Tämä voi sisältää sairausvakuutuksen, jolla on korkea kattavuus. Tässä on useita toimenpiteitä, joita voit toteuttaa terveydenhuollon hätätilanteissa:

Jokaisella ihmisellä tai perheellä voi olla erilaisia ​​terveydenhuoltotarpeita. Siksi on suositeltavaa varata osa kuukausibudjetista erityisesti terveydenhuoltokuluihin. Tämä voi sisältää vakuutusmaksut, säännölliset tarkastukset ja maksut hätäsairausrahastoon.

Perustetaan hätärahasto erityisesti terveyskriisejä varten. Pienikin säännöllisesti säästävä summa voi olla erittäin hyödyllinen hätätilanteissa. Tämä rahasto voi auttaa sinua käsittelemään useita hätätilanteita ja suojaamaan sijoituksesi, kun tarvitset suuren summan maksaaksesi sairaalalaskuja.

Ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito. Tämä on vanha sanonta, ja meidän on kiinnitettävä siihen huomiota, jotta voimme säilyttää terveelliset elämäntavat. Investoi ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon varaamalla säännölliset tarkastukset. Varhainen havaitseminen voi estää terveysongelmien pahenemisen ja mahdollisesti vähentää hoitokustannuksia.

Sen on oltava kaikille, sillä se ei tarkoita vain sijoituksesi suojaamista, vaan myös itsesi turvaamista terveyskriisiltä. Sijoita kattavaan sairausvakuutukseen. Etsi suunnitelmia, jotka kattavat hätätilanteet, sairaalahoidon ja kriittiset sairaudet. Vertaile käytäntöjä löytääksesi tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan.

Adhil Shetty, toimitusjohtaja, Bankbazaar.com, sanoo: ”Sairausvakuutus on ratkaisevan tärkeä, koska se suojaa sairauskulujen aiheuttamalta taloudelliselta paineelta. Se tarjoaa pääsyn laadukkaaseen terveydenhuoltoon ilman merkittäviä taskukustannuksia hätätilanteissa. Maksamalla kohtuullisen palkkion voit pienentää suurten lääkelaskujen riskiä ja varmistaa oikea-aikaisen ja riittävän hoidon.”

Sinun on säännöllisesti tarkistettava vakuutusturvasi, hätärahastosi ja rahoitussuunnitelmasi. Päivitä ne terveytesi, tulosi tai perhetilanteen muutosten perusteella.

Jos sinulla on sairausvakuutus, käytä verkkosairaaloita, koska ne tarjoavat usein käteisvakuutuksia, mikä vähentää välitöntä taloudellista taakkaa hätätilanteissa.

Nykyään on mahdollista olla vuorovaikutuksessa terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa käymättä fyysisesti sairaalassa pienten terveysongelmien vuoksi. Tutustu etälääketieteen vaihtoehtoihin alustavia konsultaatioita tai pieniä terveysongelmia varten. Nämä palvelut voivat olla kustannustehokkaita ja käteviä.

Vaikka se voi olla viimeinen keino, hätälainojen tai luottorajan saaminen voi toimia viimeisenä keinona terveyskriisin aikana. Tutustu vaihtoehtoihin, kuten henkilökohtaiset lainat tai luottokortit alhaisemmilla koroilla erityisesti lääketieteellisiä hätätilanteita varten.

Tiedustele kustannuksia etukäteen aina kun mahdollista. Joskus sairaalat voivat tarjota alennuksia tai maksusuunnitelmia. Neuvottele laskut ja pyydä erittelyä kuluista.

Keskity ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin terveydellisten hätätilanteiden välttämiseksi. Säännöllinen liikunta, tasapainoinen ruokavalio ja terveystarkastukset voivat auttaa varhaisessa havaitsemisessa ja ennaltaehkäisyssä.

Pysy ajan tasalla erilaisista terveysongelmista ja mahdollisista ehkäisytoimenpiteistä. Tämä tieto voi auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja mahdollisesti välttämään hätätilanteita. Tutkimalla erilaisia ​​vaihtoehtoja ja suunnittelemalla etukäteen voit hallita terveydellisiä hätätilanteita paremmin kuluttamatta talouttasi kokonaan loppuun.

Samankaltaiset artikkelit