Intian teknologian ADR:t laskivat Accenturen tuloennusteen mukaisesti; Näppärä IT huomio tänään – Market News

Wipro

Intialaisten teknologiayritysten Infosysin ja Wipron amerikkalaiset talletustodistukset putosivat Wall Streetille sen jälkeen, kun Accenture leikkasi liikevaihdon kasvuohjeistusta kuluvalle tilikaudelle – FY24. Maailmanlaajuinen IT-jätti leikkasi ennustetta epävarman taloudellisen ympäristön vuoksi, mikä johtaa kysynnän laskuun ja konsultointipalvelujen kustannusten vähenemiseen.

Infosysin ADR-arvot laskivat 3,83 % ja päättivät kaupankäynnin 18,20 dollariin Wall Streetillä, kun taas Wipron ADR laski 1,68 % ja päätyi 5,850 dollariin. Myös WNS Holdingsin ADR-arvot putosivat yli 4 % ja päätyivät 52,44 dollariin, mikä on alhaisin intialaisten ADR-vertaisensa joukossa. Sify Technologies laski 1,5 % saadakseen viimeisen tarjouksen 1,3 dollariin ADR-osakkeelta.

Accenture arvioi liikevaihdon kasvavan kuluvalle vuodelle 1–3 prosentin välillä 2–5 prosentista, mitä se ennakoi aiemmin. Yhtiön tietotekniikka- ja konsultointipalveluiden kysyntä vaimeni korkean koron vuoksi.

Accenturen liikevaihto oli 15,80 miljardia dollaria, mikä on hieman pienempi kuin analyytikot odottivat – 15,84 miljardia dollaria.

Näppärä IT pysyy huomion kohteena Intiassa 22. maaliskuuta. Indeksi oli käynyt miinuksella sen jälkeen, kun TCS:n emoyhtiö pienensi pienen osuuden yhtiöstä. Toimialaindeksi rikkoi kuitenkin neljän päivän kaupankäynnin trendin ja noteerasi vihreällä maaliskuun 21. päivänä.

Samankaltaiset artikkelit